Târgu-Jiu: Suporteri ai Ştiinţei, amendaţi la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi suporteri ai Universităţii din Târgu Jiu şi unul din Craiova au primit sancţiuni cu amenzi din partea jandarmilor după ce au scris cuvinte obscene cu un spray colorat, pe sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu şi pe zidul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.

Jandarmii gorjeni şi Poliţia comunitară au anunţat sancţionarea, la meciul cu Universitatea Craiova, a şase persoane pentru diferite încălcări ale regulilor de bună conduită. Trei suporteri ai Universităţii Craiova au primit amenzi pentru că au scris cuvinte obscene pe diferite clădiri ale unor instituţii din Târgu Jiu,alţi doi pentru comercializare de bilete la suprapreţ şi unul pentru că s-a urcat pe gardul terenului.

Amenzi pentru cuvinte obscene scrise cu graffiti


Şeful Poliţiei Comunitare, Ion Tudor, a anunţat ieri că Alexandru Cremeneanu şi Leru Calotă din Târgu-Jiu, împreună cu Robert Ţârcă din Craiova, au scris mesaje triviale pe sediul administraţiei publice locale, ei fiind prinşi de agenţii de ordine când încercau să facă  acelaşi lucru şi pe sediul Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”. „Au venit la Târgu Jiu unii dintre ei cu graffiti şi ne-au umplut toate zidurile clădirilor din centrul oraşului. Cu un spray cum se face cam peste tot. În faţa Primăriei am prins doi care scriau pe ziduri. Acum dacă scriau Hai Craiova îi mai înţelegeam, dar nu am înţeles de ce îi salutau pe cei de la Dinamo şi Steaua aşa de călduros! Au încercat apoi să scrie şi pe clădirea teatrului unde au fost prinşi. O echipă a fost prinsă în faţa Primăriei şi alta la teatru” a explicat Ion Tudor. Cei trei suporteri care aveau fulare şi tricouri cu însemnele Universităţii, au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 500 de lei fiecare.

Sancţiuni şi pentru comercializarea de bilete

De asemenea, tot la meciul de fotbal dintre Pandurii şi Universitatea Craiova, jandarmii gorjeni au depistat şi au sancţionat contravenţional cu 1500 de lei doi tineri, unul din comuna Fărcăşeşti, iar altul din Târgu-Jiu, întrucât cei doi au cumpărat bilete de acces  în scopul revânzării acestora la suprapreţ. Un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Filiaşi, judeţul Dolj, a fost amendat cu 150 lei pentru că s-a căţărat pe gardul care delimitează incinta terenului de joc de tribună.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite