Târgu-Jiu: Strategia pentru meciul cu Iaşi a rămas fără efect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mare parte dintre jucătorii menajaţi la meciul cu FC Vaslui sunt accidentaţi sau au probleme medicale minore şi sunt incerţi pentru meciul de azi. Sorin Cârţu nu se va putea baza pe Raskovic, Rusu şi Vasilache iar Cardoso a suferit o ruptură musculară.

Strategia gândită de antrenorul pandurilor pentru meciul cu Poli Iaşi, aceea de a mai odihni dintre titulari, nu a dat roade. O mare parte dintre cei menajaţi şi păstraţi la Târgu Jiu să se antreneze nu s-au putut pregăti în primele zile ale săptămânii din cauza problemelor medicale.

Probleme medicale numeroase la Pandurii

Gindeanu, Rusu şi Vasilache nu s-au putut antrena mai multe zile, Martinovic fiind plecat până miercuri în Serbia pentru viză. „Speram ca echipa să fie mai proaspătă după ce am mai odihnit din jucători deşi nu am fost prea mulţumit de ceea ce s-a întâmplat săptămâna aceasta. Jucătorii care au rămas acasă, unii dintre ei, au avut probleme medicale şi au acuzat accidentări. A fost cazul lui Ghindeanu, al lui Rusu şi Vasilache” a explicat Sorin Cârţu  care ieri l-a pierdut şi pe atacantul sârb Raskovic care acuza dureri inghinale din cauza unei întinderi. Pânăla urmă dintre cei menajaţi la Vaslui, doar foarte puţini vor fi pe teren la meciul de azi chiar dacă ei vor fi în lot. „Dacă unii dintre ei au început pregătirea de miercuri, au pierdut mai multe antrenamente, iar Ghindeanu şi Vasilache au făcut doar antrenamentul de după-amiază” a mai precizat Cârţu care va decide abia azi pe cine va miza la jocul programat de la ora 19:00 pe municipalul târgujian.  Cooptat iniţial în lot, Raskovic a fost scos aseară din cantonament din cauza unei întinderi în timp ce Cardoso a fost diagnosticat cu ruptură musculară.


Vor mai mulţi bani din televizări

Cârţu a explicat ieri că jucătorii săi n-ar trebui să fie relaxaţi la jocul de azi chiar dacă obiectivul este îndeplinit. „Nu văd de ce să fie relaxare pentru că gândirea noastră este de a acumula puncte cât mai multe. Ne dorim asta pentru a obţine un loc mai bun şi implicit nişte sume mai mari de la televizări” a explicat tehnicianul pandurilor precizând că o clasare mai bună ar însemna o diferenţă de câteva sute de mii de euro din drepturile de televizare, fiind vorba de bani pe care jucătorii îi au de primit pentru anumite restanţe la primele pentru victoriile obţinute când echipa nu se afla în obiectiv.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite