Târgu-Jiu: Stângă vrea trei victorii consecutive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul handbaliştilor de la Energia Pandurii vrea trei victorii din ultimele trei meciuri în ultimele trei etape din Liga Naţională.

Vasile Stângă şi-a îndeplinit deja obiectivul la echipa din Târgu Jiu, acela de a se clasa la finalul acestui sezon pe un loc care să permită formaţiei gorjene să joace în Cupa României. Totuşi tehnicianul mai are un obiectiv perdsonal, acela de a ocupa chiar locul şapte după următoarele trei etape.

Primul joc pe care handbaliştii de la Energia îl susţin este cel de pe teren propriu cu HCM Constanţa din acest weekend. Stângă doreşte un culoar mai favorabil în cupă de aceea şi-a fixat ca obiectiv să obţină încă trei victorii până la finalul sezonului, pentru acest lucru fiind necesară o victorie în meciul de sâmbătă cu HCM. 

Vor să evite Constanţa în cupă

Pentru a evita să mai întâlnească pe HCM Constanţa în Cupa României, Energia trebuie să învingă echipa constănţeană în jocul de sâmbătă. „Obiectivul echipei şi al meu este să câştigăm absolut totul, adică ultimele trei meciuri pe care le mai avem de jucat din acest retur. Numai aşa ne putem clasa pe locul şapte şi putem spera apoi, la un culoar mai favorabil în Cupa României fără Constanţa ca adversar. Dar, pentru a scăpa de Constanţa în Cupă, trebuie să batem Constanţa etapa viitoare, în campionat. După aceea mai avem, să spunem, două jocuri uşoare, acasă cu Minaur Baia Mare şi în deplasare cu Piteştiul.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite