Târgu-Jiu: S-a încheiat mini-vacanţa pentru handbalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Energia Pandurii joacă mâine în deplasare la Universitatea Cluj în meciul din etapa a 23-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Handbaliştii de la Energia Pandurii revin în competiţie după o mini-vacanţă de câteva săptămâni, campionatul Ligii Naţionale fiind întrerupt aproape o lună. Elevii lui Vasile Stângă s-au deplasat azi la Cluj, acolo unde joacă mâine de la ora 16:30 cu Universitatea. Profitând de întreruperea datorată acţiunilor lotului național de tineret, Stângă a continuat pregătirea lotului dar nu este sigur că toți jucătorii sunt și în formă după această pauză de o lună. „Vacanţa s-a terminat, deja suntem conectaţi la meciul de la Cluj. Va fi un meci foarte greu pentru că jucăm practic locul VIII, poate chiar poziţia a VII-a, dacă învingem acolo” a explicat tehnicianul înaintea plecării spre Cluj sperând ca printr-o victorie în acest meci să se apropie de obiectiv, respectiv clasarea pe locul opt.

O victorie la Cluj şi în următoarele partide din campionat poate duce Energia aproape de finala Cupei României, în cazul unui eşec gorjenii fiind apoi obligaţi să câştige ultimele trei meciuri din campionat. Jocul de la Cluj nu este considerat însă a fi unul uşor, Stângă apreciind că studenţii au un lot de valoare apropiată de a Energiei. „Clujul are o echipă tânără, periculoasă. Au făcut meciuri foarte bune şi au bătut chiar pe HCM Constanţa, viitoarea campioană a României. Ca lot, cred că cei de la Cluj sunt cam la acelaşi nivel cu noi. Este vorba despre o valoare sensibil egală, aş putea să spun că la noi am avea chiar un plus de experienţă. Dar asta nu spune aşa de multe atunci când nu eşti destul de motivat” crede tehnicianul echipei gorjene, având deja suficiente exemple de jocuri pierdute de elevii săi din cauza lipsei de motivare şi ambiţie.

Cu 19 puncte acumulate înaintea ultimelor patru etape, Energia ocupă locul 9 în clasament, la doar un punct de adversarul de mâine.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite