Târgu-Jiu: Rada laudă apărarea pandurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Marian Rada a lăudat apărarea gorjenilor care a ajutat echipa sa să înscrie primul gol.

După jocul câştigat de Rapid aseară cu Pandurii, antrenorul rapidist Marian Rada a apreciat apărarea bună a celor de la Pandurii dar şi ambiţia antrenorului Sorin Cârţu al cărui temperament coleric îl acceptă, chiar dacă acesta deranjează uneori adversarii sau arbitrii.

Rada a recunoscut că R- nbapid nu s-a impus atât de uşor cu Pandurii, apreciind că jocul a fost dificil mai ales datorită apărării gorjenilor. „A fost un meci greu pentru că am întâlnit o echipă bine aşezată în apărare” a spus Rada mulţumit de rezultat mai ales după ce apărarea pandurilor a contribuit oarecum la marcarea primului gol, balonul fiind deviat în poarta lui Stanca de fundaşul Chibulcutean.

Rada nu îl înţelege pe Cârţu

Rapidistul a vorbit şi de antrenorul gorjenilor după meci apreciind ambiţia lui Cârţu dar nefiind lămurit asupra problemelor pe care tehnicianul pandurlor le-a avut cu arbitrii: „Pandurii are şi un antrenor foarte ambiţios care îşi pune amprenta asupra jocului. Cârţu aşa este el, mai coleric, şi de reacţionează uneori neaşteptat după jocuri. E normal când pierzi dar nu ştiu ce a avut de reproşat arbitrilor. Eu nu am văzut ceva deosebit la acest joc din punct de vedere al arbitrajului." Referitor la victoria din meciul cu Pandurii, Rada a recunoscut la conferinţa de presă că Rapid avea mare nevoie de cele trei puncte pentru a mai spera să joace în Cupa UEFA: „Aveam mare nevoie de această victorie pentru a mai spera la un loc de la Cupa UEFA. Pot spune că ne revenim doar când vom avea trei-patru victorii consecutive, iar când se va întâmpla asta vom fi şi pe un loc de Cupa UEFA.”

Victoria din meciul cu Pandurii a fost dedicată de Rada şi lui Lazăr, care ieri a sărbătorit ziua de naştere, tehnicianul apreciind că jucătorii au avut o mare presiune datorită lipsei rezultatelor: „Victoria de azi este şi pentru Costin Lazăr, pentru că este ziua lui, îl aşteptăm mâine cu o bere. Jucătorii mei au fost motivaţi, dornici să câştige, dar s-a văzut pe umerii lor presiunea cauzată de lipsa rezultatelor din ultimul timp şi ieşirea din Cupa României şi din lupta pentru titlu.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite