Târgu-Jiu: Piţurcă vrea să marcheze în meciul cu Universitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Piţurcă îşi doreşte neapărat o victorie în meciul cu Universitatea Craiova de duminică, pentru ca echipa gorjeană să îşi îndeplinească obiectivul propus pentru acest sezon.

Piţurcă junior este unul dintre titularii echipei gorjene la meciul cu Universitatea şi spune că îşi doreşte foarte mult să şi înscrie la acest joc. Atacantul crede că Pandurii trebuie să se impună în derbiul Olteniei de duminică şi e convins că o victorie în acest meci ar aduce echipa mai aproape de obiectivul din acest sezon, respectiv clasarea mai sus de locul zece.

Aflat pe primele locuri în topul marcatorilor din acest sezon de la Pandurii, unde este la egalitate cu Raskovici care are şi două goluri marcate în cupă, Piţurcă  junior se aşteaptă la un joc bun al echipei sale dar şi la un spectacol reuşit pe teren: "Eu zic că  va fi meci frumos între două echipe bune ale campionatului şi cei care vor avea de câştigat sunt suporterii acestora pentru că sunt convins că va fi şi spectacol. Sigur că eu îmi doresc să obţinem victoria şi chiar să şi marchez.” Piţi junior are  doar patru goluri marcate în tur şi unul în cupă, în acest retur având trecute în cont doar numeroase ratări, fără a găsi însă calea spre gol.

Vrea victorie pentru îndeplinirea obiectivului


Piţurcă are o altă mare dorinţă, aceea de a îndeplini obiectivul propus pentru acest sezon până la finalul campionatului şi crede că acest lucru depinde mai ales de acest meci: „O victorie în meciul cu Universitatea ne-ar ajuta să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne clasa în primele zece locuri. Ne bucurăm foarte mult că am reuşit să ne îndepărtăm de zona retrogradării dar încă mai avem de luptat pentru a ne îndeplini şi obiectivul în meciurile care vor urma.”
Pandurii au ca obiectiv clasarea mai sus de locul zece în acest sezon, de această poziţie la finalul campionatului depinzând şi încasarea primelor de joc pentru victoriile din retur.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite