Târgu-Jiu: Pârvu: „Farul este cu mult sub Pandurii!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Lucian Pârvu este unul dintre jucătorii care au înscris în meciul amical susţinut de Pandurii în compania formaţiei de liga a treia Minerul Motru, meci încheiat cu scorul de 3-1 pentru Pandurii. Fost jucător al celor de la Farul, Pârvu îşi doreşte să debuteze pe terenul de la Târgu Jiu cu un joc împotriva fostei echipe.

Fostul jucător al celor de la Farul, transferat în iarnă de Pandurii, este dezamăgit că nu a a apucat să debuteze încă pe terenul din Târgu Jiu,el jucând numai în deplasare şi regretă cu nu a jucat împotriva unei alte foste echipe Universitatea Craiova şi nici la Bistriţa: “Până acum eu am jucat numai în deplasare şi e normal să fiu dezamăgit. Nu cred că vreun fotbalist nu este supărat când nu joacă. De asta m-am făcut fotbalist, să joc şi sunt nemulţumit că nu joc că doar de aceea sunt aici. Nu ştiu dacă voi pleca din vară, o să discut cu conducerea şi antrenorul. Acestea sunt riscurile meseriei oricărui fotbalist. Nu pot să răspund eu de ce antrenorul nu mă foloseşte mai mult, dânsul trebuie întrebat lucrul acesta.”

Şi-ar fi dorit să joace şi împotriva Craiovei

Pentru că Pandurii Joacă acum împotriva altei foste echipe la acre a evoluat, Pârvu spune că îşi doreşte să joace duminică cu Farul: „Îmi doresc să evoluez în meciul  cu Farul, însă dorinţa mai mare era să fi fost folosit în partida cu Universitatea Craiova. Nu e vorba că aş fi avut de luat vreo revanşă în faţa lor, însă era un meci special pentru mine şi mi-am dorit mult să intru, dar asta este. Nu am jucat nici cu Bistriţa etapa trecută, tot o fostă echipă. Orice jucător este mai motivat la astfel de meciuri, când întâlneşte o echipă la care a activat. Am auzit că domnul Cârţu m-a lăudat săptămâna trecută şi nu poate decât să mă bucure acest lucru. Înseamnă că sunt pe drumul cel bun. Sper să mai am ocazia să-i dau motive să mă laude şi la jocurile oficiale, nu doar la cele amicale. Nu ştiu dacă o să mă întrebe ceva de cei de la Farul, însă nu are ce, fiindcă Farul este cu mult sub Pandurii din toate punctele de vedere. Gerlem e un jucător important în angrenajul lor, face 30-40% din echipă, e unul dintre cei mai buni jucători ai Farului.”

Nu regretă plecarea de la Farul


Fostul jucător al Constanţei a mai precizat că nu regretă despărţirea de Farul din iarnă mai ales că echipa constănţeane acum la retrogradare: „Nu regret deloc că am plecat de acolo, deoarece nu mi-aş dori să fiu în situaţia lor. Nu am reuşit să mă acomodez la Constanţa, probabil şi stilul de joc impus de antrenor şi jucătorii nu m-au făcut să mă simt bine şi să-mi doresc să continuu acolo.”
Lucian Pârvu a jucat destul de puţin în acest retur pentru Pandurii, fiind folosit doar la trei jocuri şi la alte trei fiind rezervă.
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite