Târgu-Jiu: Parcul Central a răsunat de glasul copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă vremea închisă şi ploaia au fost la un pas de a strica festivităţiile organizate de Ziua Internaţională Copilului, cei mici nu s-au lăsat doborâţi şi au continuat şirul

Chiar dacă vremea închisă şi ploaia au fost la un pas de a strica festivităţiile organizate de Ziua Internaţională Copilului, cei mici nu s-au lăsat doborâţi şi au continuat şirul evenimentelor pregătite pentru această zi. Cei care veniseră pregătiţi pentru concursul de desen au trebuit să se adăposteacă şi să aştepte, în speranţa că va ieşi soarele. „Noi am venit pregătiţi să desenăm, păcat că nu ne ajută vremea“, a spus Ofelia Broscaru, învăţătoare. Micii desenatori ştiau foarte bine ce are fiecare de realizat, de la prinţese, balerine, castele, fluturi până la delfini, tema desenelor fiind „Copilărie fericită“. Cei mai mari chiar nu au ţinut cont de ploaie şi au desfăşurat concursul de biciclete care era programat. 


 Nici spectacolul de dansuri şi recitaluri susţinut de cei mici nu a fost amânat. Copii au dat dovadă de curaj şi au mers mai departe cu spectacolul, fiecare prichindel a fost, pentru o zi, personajul său de poveste preferat. Părinţii au venit în număr mare pentru a fi alături  cei mici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite