Târgu-Jiu: Pandurii au stricat petrecerea Constanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii lui Vasile Stângă au stricat constănţenilor de la HCM petrecerea prin care voiau să sărbătorească titlul. Constanţa mai avea nevoie doar de un punct pentru a fi campioană în acest sezon dar acum e nevoită să amâne până miercuri sărbătoarea.

Energia Pandurii a reuşit să învingă la Târgu Jiu şi pe UCM Reşiţa dar şi pe HCM Constanţa. Cele mai bune echipe ale primei ligi au clacat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, echipa locală reuşit în acest retur numeroase surprize.

Stângă: „Acasă noi suntem stăpânii!”

Majoritatea suporterilor echipei pun reuşitele din retur ale formaţiei gortene pe seama priceperii lui Vasile Stângă de a face o echipă din jucătorii găsiţi la Târgu Jiu. Tehnicianul e însă modest şi spune că meritul e doar al jucătorilor: „E o victorie extraordinară contra viitoarei campioane, mă bucur pentru băieţi pentru că au luptat extraordinar. „În apărare s-a făcut diferenţa, Kosanovic a fost foarte bun în prima repriză, a apărat nişte mingi aşa cum trebuie să o facă. Dacă apărarea funcţionează foarte bine atunci şi portarul îţi apără. Şi mobilizarea băieţilor a contat, au vrut să-i bată pe campionii României. Acasă, indiferent cu cine jucăm, noi suntem stăpâni. Băieţii sunt în formă maximă i-am simţit că sunt în vârful de formă din punct de vedere fizic.”

Au fost „domni” cu constănţenii şi nu i-au bătut rău


Chiar dacă Energia păstrează acelaşi loc din clasament, Stângă apreciază că victoria e una foarte importantă pentru echipa sa. Acesta a recunoscut că echipa oaspete nu a venit cu garnitura de bază dar acest lucru nu a fost atât de important pentru că la HCM şi rezervele sunt de valoare: „E o victorie importantă şi cred că am fost domni cu ei să nu-i batem chiar aşa de rău. Le-am şi zis la băieţi că putem să-i batem să-i scoatem din sală pentru că au venit fără o serie de titulari. Dar nu contează asta prea mult, pentru că echipa cu care au venit era mai bună decât cea cu care joacă de obicei. Probabil şi-au făcut şi ei nişte calcule pentru Cupa României, noi ne-am făcut şi noi nişte clacule, să vedem ce s-o întâmpla.”
Pentru Stângă victoria din meciul de ieri nu este singura contra fostei echipe din Constanţa, reuşind victorii în faţa „rechinilor” şi cu Steaua: „I-am mai învins pe cei de la Constanţa şi mă bucur că a fost o victorie categorică, diferenţa cea mai mare a fost de 9 goluri.  Nu pot să acuze absolut nimic, din contră, noi am avut mai multe eliminări ca ei iar, per total, arbitrajul a fost corect.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite