Târgu-Jiu: Pandurii rămân fără victorie la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gorjenii nu s-au impus nici de această dată la Bistriţa, fiind învinşi de gazde după un joc în care fazele de poartă au fost destul de puţine la poarta Bistriţei.

Chiar dacă n-au mai pierdut la un scor categoric la Bistriţa, fiind învinşi doar cu 1-0 de gazde, Pandurii n-au arătat de această dată nici fotbal de calitate, echipa fiind încropită din puţinii jucători din lotul de bază care nu acuză probleme medicale şi din rezervele din acest tur.

Bistriţenii au început mai decişi să obţină o victorie iar primele faze la poarta lui Stanca le-au aparţinut, Nalaţi, jucătorul celor de la Pandurii, împrumutat acum la Gloria, dovedindu-se cel mai periculos în atac în primele minute de joc. După ce şi Petre Ciprian şi Zaharia au trecut pe lângă deschiderea scorului iar Tilincă s-a jucat cu ocaziile la poarta lui Albuţ, Diogo a profitat de neatenţia fundaşilor de la Pandurii şi a trimis în poartă în minutul 20 dar golul s-a anulat din cauza unul fault în atac. Peste doar trei minute Zaharia a trimis în bară din lovitură liberă balonul revenindu-i dar acesta ciocnindu-se în săritură de Mădălin Murgan. Cei doi au fost duşi la spital cu ambulanţele direct de pe teren, ambii tehnicieni văzându-se nevoiţi să facă schimbări înainte de minutul 25. În ultimul minut al prelungirilor primei reprize Silvăşan a trimis în poartă cu mâna după o lovitură de colţ iar centralul Haţeganu a anulat golul şi i-a arătat cartonaşul galben. Imediat după reluare Diogo a marcat sigurul gol al meciului reluând în poarta lui Stanca din interiorul careului. Pandurii au mai încercat apoi o serie de atacuri dar destul de timide, Tilimcă ratând din patru metri iar Raskovic jucându-se cu o mare ocazie de a egala pe final de meci. Pandurii au încheiat partida în zece după ce Păcurar a văzut al doilea cartonaş galben pentru o ţinere de tricou la Nalaţi, după ce mai luase unul pentru proteste.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite