Târgu-Jiu: Pandurii au primit liber în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii au primit liber în weekend
Târgu-Jiu: Pandurii au primit liber în weekend

Jucătorii de la Pandurii au avut parte de două zile libere după egalul cu CFR din penultima etapă. Sorin Cârţu le-a dat liber imediat după meci, aceştia fiind aşteptaţi la Târgu Jiu abia marţi seara pentru a relua pregătirea în vederea meciului din ultima etapă cu Oţelul Galaţi.

Unul dintre jucătorii care au evoluat în meciul cu CFR, Cosmin Tilincă, crede că echipa avea posibilitatea de a se impune în acest joc.

Tilincă ar fi vrut trei puncte

Fost golgheter al CFR-ului în cupa Intertoto, Cosmin Tilincă a fost primit cu aplauze de fanii clujenilor la intrarea pe teren în cea de-a doua repriză. Deşi îşi dorea să înscrie împotriva fostei echipe, Tilincă nua reuşit dar s-a bucurat şi de egalul reuşit de Pandurii, care şi-au confirmat statutul de naşi ai echipei clujene pe care au învins-o sezonul trecut pe teren propriu: „Se pare că suntem naşul CFR-ului pentru că acasă la ei nu ne pot bate. Personal, sunt mulţumit şi de acest punct luat la Cluj deşi aş fi dorit trei. După ocazii cred că puteam câştiga toate cele trei puncte.”

Deşi a jucat foarte puţin, doar trei jocuri titular şi mai puţin de 900 de minute în total, Tilincă a înscris patru goluri, fiind în fruntea listei marcatorilor alături de Piţurcă, acesta jucând însă titular majoritatea meciurilor din acest sezon.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite