Târgu-Jiu: Pandurii se plâng de oboseală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gorjenii acuză oboseala produsă de programul prea încărcat din retur.

Echipa lui Cârţu a susţinut în ultimele 18 zile şase jocuri oficiale, echipa fiind angrenată şi în Cupa României. Bilanţul acestora e unul pozitiv, patru victorii şi două înfrângeri, însă spectacolul fotbalistic a avut de suferit din cauza oboselii acumulate de jucători.
După cel de-al patrulea succes consecutiv obţinut în acest retur, Pandurii au mai multă linişte şi se pot gândi de acum şi la obiectivul stabilit de conducere. Problema principală cu care se confruntă însă gorjenii este oboseala, adăugându-se acesteia şi accidentările şi suspendările.
Obosiţi acum după un program catalogat ca fiind infernal de Sorin Cârţu, Pandurii s-au impus mai greu, cu 1-0 în faţa lanternei roşii fiind criticaţi însă de uni suporteri care şi-ar fi dorit mai multe goluri. În repriza a doua a jocului cu Gloria, Pandurii au fost mai prezenţi în joc dar n-au reuşit să mai înscrie deşi Stângă a mai avut ocazii ratate iar marcatorul etapei trecute, Martinovic, a scos un gol ca şi făcut trimiţând peste poartă chiar de pe linia porţii. Antrenorul secund Florin Bejinaru a recunoscut după joc că spectacolul a fost sacrificat din cauza oboselii : „Chiar dacă nu am etalat un joc la pretenţiile publicului, aş vrea să se ţină cont de aceste săptămâni în care s-a jucat foarte mult. Nu e uşor să joci marti şi sâmbătă şi să joci şi în cupă între aceste etape. Oboseala şi-a spus cuvântul şi suntem bucuroşi că am făcut un pas important pentru a ne îndeplini obiectivul.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite