Târgu-Jiu: Pandurii au încheiat seria victoriilor la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victorioşi în meciurile cu Steaua, Gaz Metan Mediaş, CS Otopeni şi Gloria Buzău, Pandurii s-au împotmolit în Giuleşti fiind învinşi prin dubla lui Spadacio.

Gorjenii au pierdut aseară primul meci după patru etape în care au înregistrat patru victorii consecutive, Rapid încheind seria de rezultate pozitive pe fondul oboselii acuzate de elevii lui Cârţu. Adversarul din această etapă a fost unul care a pus probleme serioase echipei lui Sorin Cârţu, afectată şi de accidentările lui Vancea, Hidişan şi Martinovic. Rapid s-a impus cu scorul de 2-0 prin dubla lui Juliano Spadacio care a înscris în minutele 25 şi 73. Gorjenii vor avea după acest meci trei zile libere, urmând să revină de marţi din nou la antrenamente.

Pandurii au abordat jocul cu Rapid cu o formulă de echipă schimbată faţă de precedentele etape, mai ales în zona apărării unde a lipsit sârbul Martinovic, accidentat uşor la jocul cu Gloria Buzău. Cârţu a preferat să-l ţină pe acesta în tribună, scoţându-l din lot înaintea jocului cu Rapid, împreună cu atacantul sârb Andelkovic. Cu o formulă de fundaşi centrali cu Rusu şi Chibulcutean, şi Cardoso fundaş stânga şi Grecu la mijlocul terenului, tot pe stânga, gorjenii au fost dominaţi în prima parte a jocului, Rapid deschizând scorul pe fondul unei dominări constante în minutul 25 când Spadacio a trimis un şut de la 20 de metri iar balonul a ajuns în plasa porţii lui Stanca deviat de Chibulcutean care a respins iniţial în aceeaşi fază de pe linia porţii. Trimiterea lui Murgan şi Tremonti pe teren în primele minute din repriza a doua  a mai adus prospeţime jocului şi Pandurii şi-au creat câteva ocazii de poartă Pârvu trimiţând însă în plasa laterală iar Stângă peste poarta lui Andrade. Dominarea pandurilor a fost mai evidentă pe final de meci după ce a fost trimis pe teren sârbul Raskovic dar deja scorul era 2-0 pentru gazde, după ce acelaşi Spadacio a reuşit dubla după ce a înscris din lovitură liberă de la 20 de metri. Partida s-a încheiat cu antrenorul Sorin Cârţu pe teren, acesta având de reproşat brigăzii conduse de Ionică Serea faptul că nu a apreciat fazele cu aceeaşi unitate de măsură pentru ambele echipe.


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite