Târgu-Jiu: Pandurii se confruntă cu probleme în apărare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul de la Bistriţa a scos în evidenţă problemele din apărarea echipei lui Cârţu, improvizaţiile făcute pentru acest joc nefiind cele mai bune.

Cele mai mari probleme la jocul cu Gloria Bistriţa s-au văzut în apărare, acolo unde lipsesc Martinovic şi Cardoso, Sorin Cârţu încercând înlocuirea lor cu jucători care au mai evoluat în trecut ca fundaşi sau care pot juca acolo. „Am avut probleme mari în apărare, din cauza lipsei fundaşului central şi a fundaşului stânga. DE aceea am jucat cu Stancu acolo care nu a mai jucat de ani buni pe postul acesta şi am jucat cu Murgan fundaş central, deci cu improvizaţii” a explicat după meci antrenorul echipei gorjene, conştient că din cauza acestor improvizaţii s-a ajuns la numeroasele ocazii de gol ale celor de la Bistriţa.

Eterogeni în apărare


Sorin Cârţu crede că şi lipsa de omogenitate a compartimentului defensiv, unde au apărut nume coi care n-au evoluat acolo în acest sezon, a dus la eşecul de la Bistriţa: „Acolo în compartimentul de apărare am fost eterogeni şi de aceea au fost şi câteva inadvertenţe acolo şi am oferit şi ocazii bune Gloriei de a înscrie. Dar una peste alta, am mai spus, nu ar trebui ca absenţele acestea să fie un alibi pentru eşecul nostru.”

Cârţu i-a atacat pe cei care au jucat mai puţin şi s-au plâns din această cauză, apreciind că s-au plâns degeaba pentru că nu au arătat mare lucru: „Ne-au lipsit câteva piese importante, iar cei care au intrat au arătat că s-au plâns degeaba că nu joacă. Mă aşteptam la mai mult de la unii jucători care se plângeau că nu li se dau şanse. Mă aşteptam  ca unii dintre ei să dea o palmă antrenorului, cum se spune, pentru ceea ce susţineam la un anumit moment, şi să arate ei că am greşit. Dar se pare că dreptatea e la mine şi nu m-am înşelat.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite