Târgu-Jiu: Pandurii au aproape o echipă la infirmerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii a început pregătirea pentru jocul cu Gloria Bistriţa de la finalul săptămânii fără opt jucători care acuză diferite probleme medicale.

Mai mulţi jucători de la Pandurii au lipsit aseară de la prima şedinţă de pregătire programată de Sorin Cârţu după jocul cu Poli Iaşi. Cei mai mulţi dintre cei care s-au antrenat separat sau au lipsit de la antrenament acuză probleme medicale după meciul cu Iaşul, doar Hidişan şi Cardoso fiind clienţi mai vechi ai medicului Ion Şerban.

Opt absenţi la primul antrenament al săptămânii

Martinovic, Cardoso, Hidişan, Murgan, Ghindeanu, Grecu, Tremonti şi Arrieta nu s-au antrenat ieri  după-amiază cu echipa din cauza unor probleme medicale. Hidişan nu este complet refăcut după o problemă pe care avut-o în zona inghinală el fiind încă sub tratament deşi şi-a reluat pregătirea şi participă la o parte din antrenamente. Ieri mijlocaşul a efectuat doar o parte a antrenamentului separat de echipă, el fiind sub tratament în timp ce Cardoso a stat la marginea terenului pentru că i s-a recomandat repaus după ce a suferit o ruptură musculară.

Sârbul Martinovic, care  a suferit o întindere la jocul cu Poli Iaşi, nu a fost prezent la pregătire şi nici la teren, el fiind învoit să meargă în Serbia pentru a-şi ridica paşaportul în vederea prelungirii vizei. Alţi patru jucători, Ghindeanu, Grecu, Tremonti şi Arrieta au fost menajaţi şi au alergat uşor, ei acuzând unele contuzii, în timp ce Murgan a fost plecat împreună cu asistentul Florin Rasoveanu pentru un examen medical.


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite