Târgu-Jiu: Pandurii vor să ajute o tânără să meargă din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Pandurii Târgu Jiu s-a implicat într-o nouă acţiune umanitară pentru strângerea de fonduri pentru o tânără de 17 ani care suferă de amiotrofie musculară spinală.

Giorgiana Andrițoiu locuiește în Târgu Jiu și suferă de o boală rară care i-a fost descoperită la vârsta de doi ani iar de la vârsta de opt ani aceasta nu se mai poate deplasa decât cu ajutorul căruciorului.


Strângere de fonduri la meciul cu Craiova

Clubul Pandurii s-a implicat în strângerea de fonduri urmând să doneze anumite sume de bani de la jucători, antrenori  şi conducerea clubului dar să şi permită colegilor Giorgianei ca la meciul cu Universitatea Craiova să treacă cu urne mobile printre spectatori în scopul de a strânge cât mai mulți bani cu care tânăra de doar 17 ani să poată efectua operaţia salvatoare. Acţiunea urmează să fie mediatizată înaintea meciului pe Stadionul Municipal pentru ca aceia care vor să o ajute pe tânără să poată dona bani.
Pandurii s-au mai implicat în acțiuni umanitare de acest gen în urmă cu un an, la întoarcerea din cantonamentul din Portugalia, când au susținut un meci amical donând toate încasările familiei micuței Elisa Ploscaru. Suma de bani primită atunci de micuţa Elisa i-a salvat viaţa, fetiţa fiind acum sănătoasă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite