Târgu-Jiu: Panduri au pierdut la limită la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii n-au reuşit o surpriză la Vaslui, echipa dirijată de pe bancă de secunzii Bejinaru şi Irimescu neavând prea multe ocazii de a se apropia de poarta adversă, doar Tilincă şi Cardoso fiind aproape de a marca. Vasluienii s-au impus la limită, scor 1-0, prin golul reuşit de Temwanjera.

FC Vaslui – Pandurii 1-0 (1-0)
Stadion: Municipal, spectatori: 1.000
FC Vaslui: Kuciak – Genchev, Zubar, Farkas, Bălace – Zmeu, Pavlovic, Milisavljevic (84 Ştefoi) – Wesley, Burdujan (88 Markovic), Mike (83 N. Jovanovic). Antrenor Viorel Moldovan
Pandurii: Stanca – Popete, Chibulcutean, Cardoso, Grecu –Tremonti (78 Vancea), Murgan, Păcurar, Luţu (52 Pârvu) – Tilincă (72 Arrieta), Andelkovic. Antrenor: Sorin Cârţu.
Au arbitrat: Sebastian Colţescu, Dan Roşu, Mircea Orbuleţ. Rezervă: Horia Abrudan
Observatori: Ioan Mureşan, Cornel Cacoveanu.
Cartonaşe galbene: Bălace (35), Pavlovic (51) / Cardoso (73), Arrieta (81)

 
Pandurii au pierdut ocazia de a trece pe locul zece, loc care le-ar permite încasarea primelor pentru ultimele victorii şi care i-ar aduce în obiectiv. FC Vaslui s-a impus cu 1-0, echipa antrenată de Viorel Moldovan reuşind să păstreze şanse de a juca în Cupa UEFA.

Vasluiul a învins în 19 minute

Jocul a fost dominat în cea mai mare parte de gazde dar ocaziile spectaculoase au lipsit de ambele părţi. Pandurii nu mai aveau grija retrogradării aşa că au lăsat acasă cei mai valoroşi jucători, Cârţu trimiţând la Vaslui cea de-a doua garnitură alături de o serie de jucători care, chiar dacă jucaseră şi ei în acet retur meci de meci, erau indispensabili echipei. După mai puţin de 20 de minute scorul era deja 1-0 prin reuşite lui Temwanjera care a trimis sub bară de la şapte metri un balon după o lovitură de colţ. Acelaşi Temwanjera a mai fost eroul câtorva faze de atac ale gazdelor, destul de anemice totuşi şi fără sădea prea mari emoţii şi nici mult de muncă lui Stanca. Tilincă a creat două faze periculoase la poarta lui Kuciak şutând însă prea slab pentru a-l surprinde pe acesta. Nici lovitura liberă executată de căpitanul Păcurar, şi deviată de Cardoso, nu a fost destul de periculoasă pentru gazde.
Fără puncte dar şi fără antrenorul principal, rămas la Târgu Jiu să antreneze ceilalţi jucători, Pandurii au plecat imediat după meci la Bucureşti.  Echipa va reveni azi la prânz la Târgu Jiu pentru a continua pregătirea pentru meciul cu Poli Iaşi de sâmbătă.


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite