Târgu-Jiu: Murgan: „Craiova rămâne echipa mea de suflet, după cea la care joc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Murgan crede că jocul de azi este un derbi al Olteniei, fiecare dintre echipe dorind să arate că e mai bună în acest moment. Mijlocaşul crede că şansele sunt egale pentru ambele formaţii, Craiova având un avantaj că e situată pe un loc mai bun în clasament iar Pandurii fiind avantajată că joacă acasă.

Murgan a evoluat în şapte din jocurile din acest retur pentru echipa din Târgu Jiu, el lipsind o singură dată de pe teren în ultimele opt etape pentru că a fost suspendat. La şase dintre aceste jocuri a fost chiar titular, în patru evoluând câte 90 de minute. La jocul cu Universitatea Murgan va fi probabil rezervă, Cârţu readucându-l între titulari pe Alexandru Păcurar.

Jocul cu Craiova e unul special

Mijlocaşul Mădălin Murgan este unul dintre jucătorii pandurilor care a jucat şi
pentru Universitatea în cariera lui fiind un produs al Craiovei. Jucătorul este recunoscător celor de la Universitatea pentru ceea ce au făcut pentru el, Ştiinţa fiind echipa sa de suflet, dar după cea la care evoluează acum. „E un meci acesta cu Craiova. Pentru mine Craiova va însemna tot timpul ceva special pentru că e echipa la care am debutat şi rămâne echipa mea de suflet după echipa la care joc” a declarat jucătorul pandurilor înaintea acestei partide.
Jocul cu Craiova e pentru Murgan unul al orgoliilor şi al supremaţiei în Oltenia, el considerându-l un derbi local: „Tot timpul au fost orgolii între Pandurii şi Craiova, pentru că sunt două echipe din Oltenia şi fiecare vrea să arate că are valoare mai mare. Din acest punct de vedere e un derbi al Olteniei.”

Şanse egale pentru ambele echipe


Analizând rezultatele de până acum dintre cele două formaţii oltene, Murgan crede că şansele unei victorii sunt egala la acest joc, la care Craiova e favorită prin prisma locului din clasament dar şi Pandurii pentru că joacă acasă: „Plecăm cu şanse egale fiecare dar Universitatea e totuşi pe un loc mai bun şi pleacă favorită la acest meci, mai ales că are ambiţia de a juca în Cupe UEFA, dar nici un joc nu seamănă cu altul şi vedem după cele 90 de minute cine e mei bun. Câteodată e mai bine să plecăm din postura de outsider, ne-a avantajat până acum, multe echipe ne-au considerat învinşi de la începutul meciului au avut surprize, mai laes când jucam acasă.” Mijlocaşul e convins că oaspeţii de azi ştiu că vor avea un meci greu şi de aceea şi Adrian Mititelu a declarat că s-ar mulţumi cu un egal: „Domnul Mititelu ştie ce spune când afirmă că s-ar mulţumi cu un egal pentru că se aşteaptă la un meci foarte greu.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite