Târgu-Jiu: Martinovic a plecat după paşaport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cârţu l-a avertizat pe Martinovic că problemele sale sunt de altă natură decât se spune, în plecarea jucătorului mai devreme decât se stabilise diind implicat impresarul jucătorului, Zvonco Milojikovic.

Sorin Cârţu are mari probleme în apărare, acolo unde nu va putea conta pe sârbul Novak Martinovic care a fost nevoit să plece din nou acasă pentru a intra în posesia paşaportului. Martinovic era deja indisponibil etapa viitoare pentru că a suferit o întindere musculară la meciul cu Poli Iaşi.

Cârţu crede că e influenţat de impresar

Sorin Cârţu l-a avertizat pe fundaşul sârb Martinovic assura influenţei nefaste asupra sa a impresarului, precizând că problema sa este cauzată de impresarul Zvonco Milojikovic. Sâmbătă, după meciul cu Poli Iaşi, fundaşul sârb a plecat din nou în Serbia pentru a-şi reînnoi paşaportul necesar pentru prelungirea vizei. „I-am spus lui Martinovic că accidentarea lui nu este întâmplătoare şi ceea ce se întâmplă are un nume, Zvonco, impresarul lui. Pentru că aşa se întâmplă când lucrurile nu se fac aşa cum am stabilit noi” a declarat Sorin Cârţu reproşându-şi faptul că i-a dat voie să plece sârbului săptămâna trecută deşi acesta avea viza până pe14 mai.

Cârţu crede  acum că era mai bine ca Martinovic să nu fi plecat pentru că accidentarea sa de acum e cauzată de absenţele de la antrenamente: „A fost şi greşeala mea că i-am dat voie să plece pentru că avea totuşi viza până pe14. Acum cred că era mai bine să-l fi oprit aici şi să fi plecat după meci să-şi rezolve problemele în săptămâna aceasta. Dar fiind deplasarea aceea grea la Vaslui am zis că hai să-l las să meargă în Serbia dar n-am reuşit nimic. Am mai şi pierdut jucătorul datorită accidentării pentru câteva etape.”


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite