Târgu-Jiu: Luţu e obişnuit cu meciurile contra Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luţu nu uită că a plecat de la Craiova dar vrea ca echipa sa de acum, Pandurii Târgu Jiu, să se impună în derbiul oltean de duminică.

Ionuţ Luţu nu a uitat niciodată de Universitatea chiar dacă a fost nevoit să joace şi pentru alte formaţii din Liga I. Pentru că nu uită de unde a plecat şi are încă în suflet echipa Craiovei, Luţu consideră acest joc special ca şi celelalte pe care le-a susţinut împotriva Craiovei. Fiind jucătorul pandurilor acum, doreşte ca actuala sa echipă să câştige şi, dacă va juca, vrea să o facă cât mai bine.  Luţu a declarat pemtru ADS că meciul dinctre cele două formaţii oltene e la fel de important pentru ambele echipe şi pentru obiectivele pe care le au de îndeplinit.

Reporter: E un meci special acest derbi al Olteniei pentru tine?
Ionuţ Luţu: Am jucat mult timp la Craiova, nu poate fi decât un meci mai special pentru mine. Sper să fie un joc frumos iar cel mai bun să câştige.
 
Rep.: Tu ai jucat mulţi ani la Craiova şi acolo te-ai consacrat, cu cine ţii acum la un astfel de meci?
I.L.:
Normal că ţin acum cu echipa mea, cu Pandurii, pentru că aici joc acum. Craiova înseamnă mult pentru mine dar eu acum sunt la Pandurii şi sper ca echipa mea să se impună în acest joc.

Rep.: Ai mai fost pus în postura de a juca contra Craiovei, cum te-ai simţit?
I.L.:
Eu am mai jucat împotriva Craiovei şi când am jucat la Rapid şi când eram la Steaua deci sunt obişnuit cu astfel de meciuri. Cum să mă simt, asta e viaţa trebuie să joc dacă sunt în lot şi să dau totul pentru echipa mea. Am jucat de multe ori, am mai şi câştigat dar am şi pierdut dar asta e viaţa, sunt jucător profesionist. Acum vreau să joc cât mai bine pentru echipa mea şi sper să şi câştigăm dacă se paote.

Rep.: Pentru cine crezi că este mai important acest meci, pentru Pandurii să se salveze, sau pentru Craiova să meargă în cupe?
I.L.:
Meciul e la fel de important pentru ambele echipe. Sunt şi orgolii de ambele părţi dar astea mai puţin contează. Craiova trebuie să câştige să se menţină în lupta pentru Cupa UEFA dar şi noi vrem să câştigăm ca să ieşim din această zonă care nu ne este nici nouă pe plac.

Rep.: Cum crezi că poate câştiga Pandurii în faţa Universităţii Craiova?
I.L.:
Cred că ne putem impune cum am făcut-o în multe meciuri, cum a fost cel cu Steaua sau cele cxare le-am mai câştigat acasă. Dar şi Craiova poate să câştige dacă va juca mai bine ca noi. Da sper ca noi să jucăm mai bine de data asta.
 
Rep.: Cu care dintre cele două echipe crezi că va ţine publicul din tribune de această dată?
I.L.:
Eu cred că publicul va fi împărţit jumătate - jumătate. Dacă va câştiga Pandurii nu cred că se vor supăra cei din jumătatea Craiovei dar nici dacă o să câştige Craiova nu se vor supăra cei care ţin cu Pandurii. Dacă va fi egal or să fie mulţumiţi toţi!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite