Târgu-Jiu: Juniorii de la Manur au învins Energia acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gorjenii de la Energia Pandurii nu s-au dezminţit şi au confirmat  şi în ultima etapă că sunt echipa extremelor, cum o numea anul trecut fostul antrenor Sorin Toacsen. Energia a terminat sezonul la fel de prost cum l-a început, spre dezamăgirea lui vasile Stângă care a apreciat la final că e posibil să fi fost ultimul său meci la Târgu Jiu.

Eergia Pandurii – Minaur Baia Mare 30-31 (18-16)
Energia: Kosanovic, Răsulescu – Păiuş (4), Truică (3), Apolzan (2), Mazilu, Vasiloiu, Radu Costel (1), Giotoiu (3), Florea (8), Veljkovic (1), Coalho (4), Sojanovic (4). Antrenor Vsile Stângă.
Minaur: Viman - Gavrilovic (3), Pop, Mihai Bogdan (6), Popescu (8), Jovicki, Buciuman (4), Aboltanei (4), Pesic (5), Fotonea (1), Mureşan. Antrenor Petre Avramescu.
Arbitri: Bogdan Borbea, Andrei Zauleţ.


Handbaliştii de la Energia Pandurii au pierdut şi ultimul meci al sezonului făcând ca umilinţa să fie totală pentru echipa gorjeană. Vasile Stângă a sufeit poate la acest joc cea mai mare umilinţă, mai mare decât cea de la Piteşti unde l-a învins o echipă retrogradată. De această dată gorjenii au pierdut în faţa unei echipe de juniori practic, din care, după cum precizat la conferinţa de presă Petre Avramescu, au lipsit chiar piesele de bază.

S-au relaxat şi au pierdut

Fără doi jucători de bază, Enache şi Popescu, care sunt accidentaţi şi cu Mazilu prezent doar la număr pe teren, Energia a fost dominată de juniorii de la Minaur care după cinci minute conduceau cu 4-2. Chiar dacă media de vârstă a acestora era undeva la 19-20 de ani, diferenţa dintre cele două echipe nu s-a văzut pe teren, experienţa celor de la Târgu Jiu fiind ca şi inexistentă. După zece minute puştii de la Minaur erau tot la conducere, scor 8-6, pentru ca în minutul 20 să egaleze la 13 după ce Energia luase un avans de două goluri. Până la pauză gorjenii au revenit la conducere, scor 18-16, pentru ca după pauză să se relaxeze din nou în faţa mai tinerilor adversari de la Baia Mare. Din minutul 46 puştii Minaurului au revenit la conducere şi graţie prestaţiei slabe a portarilor Energiei, care n-au fost nici unul în formă, dezamăgindu-l prin prestaţiile foarte slabe pe antrenorul Vasile Stângă. Cu două minute înainte de final oaspeţii conduceau la două goluri diferenţă, scor 30-28, Energia punctând de două ori dar elevii lui Avramescu reuşind golul decisiv în minutul 59 şi consfinţind încă o umilinţă pentru jucătorii gorjeni. Handbaliştii de la Energia au fost mult mai relaxaţi după ce s-au calificat în Cupa României, tinerrii din lotul lui Petre Avramescu fiind mult mai concentraţi la meci şi mai dornici de victorie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite