Târgu-Jiu: Jocuri de apă colorată în centrul Târgu-Jiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile îmbracă centrul oraşului în straie de sărbătoare

În fântânile construite în centrul oraşului va curge apă colorată. În perioada premergătoare sărbătorilor de Paşte vor fi plantaţi lăstari de trandafiri căţărători pe cele şase portaluri metalice finalizate recent de firma care execută lucrările de modernizare.

Lucrările de modernizare executate în zona centrală a oraşului încep să prindă contur. Târgujienii vor avea parte de un moment inedit . Fântânile arteziene vor funcţiona începând din această seară. Azi-dimineaţă muncitorii firmei care execută lucrările de modernizare verificau sistemele de pompare a apei din fântânile arteziene. În acelaşi timp, lucrătorii montau ultimele spoturi care vor oferi un adevărat spectacol de lumini multicolore.
 „Vom oferi momente plăcute tuturor cetăţenilor care vin seara să se plimbe prin centrul oraşului. „Cele patru fântâni din faţa Prefecturii vor fi puse în funcţiune din această seară, iar la sfârşitul săptămânii viitoare vor fi montate instalaţii de pompare şi de iluminat în fântâna cea mare. Sunt convins că oamenii se vor bucura de priveliştea fântânilor cu joc de lumini. Am dorit să le pregătim o surpriză frumoasă cetăţenilor chiar înainte Paşte “, ne-a declarat Marius Ionescu, director tehnic în cadrul Primăriei.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite