Târgu-Jiu: Intrare liberă pentru femei şi copii la jocul cu Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru jocul din această seară cu Poli iaşi se vor găsi la intrarea din Stadion, poarta de la Primărie şi tot de acolo se pot ridica tichetele cu locuri pentru femei şi copii. Din cauza jocului de fotbal, astăzi circulaţia va fi din nou restricţionată pentru câteva ore în faţa Primăriei Târgu Jiu.

Pentru că nu este considerat un joc cu grad ridicat de risc, la meciul cu Poli Iaşi se va reveni la mai vechea măsură de a se permite accesul gratuit pentru femei şi copii la peluza a II-a. Conducerea clubului Pandurii a anunţat că biletele pentru meciul dintre Pandurii şi Poli Iaşi se pun în vânzare azi, de la ora 9:00, la casa de bilete de la intrarea în Stadionul Municipal. Pentru acest meci se vor găsi bilete la peluze la preţul de 5 lei, la tribuna II la preţul 10 lei şi la tribuna zero la preţul de 15 lei.  Femeile şi copii vor avea acces gratuit la acest meci pe bază de tichete procurate de la casele de bilete. La jocul precedent nu a mai existat această posibilitate fiind un joc cu grad de risc ridicat şi neacordându-se gratuităţi.

 Circulaţia întreruptă timp de patru ore

Înaintea meciului dintre Pandurii şi Poli Iaşi, circulaţia pe strada Constantin Brâncuşi, tronsonul cuprins între strada Traian şi Vasile Alexandri,  se va restricţiona în vederea bunei desfăşurări a meciului de fotbal.Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat  că se va închide circulaţia pe tronsonul menţionat  doar între orele 17:00 şi 21:00. La limitele tronsonului vor fi amplasate indicatoare rutiere cu semnificaţia „accesul interzis” şi „obligatoriu înainte” şi vor acţiona lucrători din cadrul Poliţiei Comunitare Târgu Jiu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite