Târgu-Jiu: Infractori daţi în urmărire generală, prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi daţi în urmărire generală au fost prinşi aseară de poliţiştii gorjeni.

Nicolae D, Gheorghe Negrea şi Verdeşan C sunt cele trei persoane urmărite ;i prinse de poliţişti pentru a-şi işpăşi pedepsele la care au fost condamnaţi.
Poliţiştii gorjeni au anunţat în această dimineaţă că au reţinut ieri în jurul orei 14:00 un bărbat ce era dat în urmărire generală. Nicolae D. de 64 de ani este din Ţicleni şi a se sustrăgea pedepsei de patru ani de închisoare pentru furt calificat. Acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliţiei Gorj.
Azi-noapte, un echipaj al Poliţie Comunitare împreună cu cei de la Agenţia Transporturilor Feroviare l-a identificat pe Gheorghe Negrea, dat în urmărie generală de la sfârşitul anului 2008. Bărbatul se relaxa într-un local din zona Gării când a fost identificat de poliţişti.
Cea de-a treia persoană, C Verdeşan are 46 de ani şi locuişete în Bengeşti-Ciocadia, de unde  şi fost ridicat de poliţişti. Bărbatul era condamnat la trei ani şi 6 luni de închisoare pentru distrugere.
Daniel Tică, inspector în cadrul Inspectoratului de Poliţie Gorj a declarat astăzi că urmăriţii vor fi transferaţi la Penitenciarul Târgu-Jiu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite