Târgu-Jiu: Handbaliştii revin de azi la pregătire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii de la Energia rămân în activitate până la finalul acestei luni urmând ca de azi să îşi reia pregătirea la Târgu Jiu. La începutul lunii iunie aceştia vor pleca pentru o lună în vacanţă.


Eliminaţi din cupă de HCM Constanţa, gorjenii de la Energia au fost răzbunaţi de Steaua care a scos apoi din competiţie pe HCM şi a câştigat Cupa României. După meciul de a Sibiu, jucătorii Energiei au primit câteva zile libere urmând ca de azi să revină la antrenamente pentru încă două săptămâni.

Vor să semneze noul contract cu Stângă

 
Antrenorul Vasile Stângă nu s-a întors cu echipa la Târgu Jiu, preferând să rămână la Sibiu pentru a urmări şi celelalte jocuri şi pentru a mai vedea o serie de jucători în eventualitatea unui transfer. “Eu am preferat să văd şi celelalte meciuri şi să mai discut cu conducerea despre ceea ce e de făcut pe viitor la Energia dacă vom ajunge la un consens în vederea contractului meu” a explicat Vasile Stângă care a discutat cu preşedintele secţiei de handbal despre posibilitatea semnării unui nou contract: “Am stat de vorbă şi cu domnul preşedinte Gore Popescu, care a rămas la Sibiu şi am stabilit ca până la sfârşitul lunii Mai să ne decidem exact asupra detaliilor care mai sunt de pus la punct. Dacă reuşim să aducem jucători să facem o echipă competitivă şi în idea de a avea şi doi pe post, atunci rămân la Energia. Altfel, nu pot să rămân să mă chinui ca un nebun şi să mă mai bată şi Piteştiul sau Baia Mare acasă, că nu am cu cine să joc. Domnul Popescu mi-a zis că o sa facem rost de jucători, că avem bani şi că totul va fi OK.”

Încă zece zile de antrenamente

Chiar dacă nu mai au de jucat nici un meci oficial, handbaliştii nu pleacă acasă. Ei vor rămâne la Târgu Jiu până la finalul lunii mai când echipa va primi o lună de  vacanţă, până la 1 iulie. De astăzi echipa de handbal se va antrena din nou la Târgu Jiu sub comanda lui Vasile Stângă timp de încă zece zile, Stângă explicând că nu vor fi antrenamente dificile ci doar de menţinere: „Vom face doar câte un antrenament pe zi, de menţinere şi va fi un program mai lejer. Băieţii vor juca fotbal şi vor mai alerga puţin, după care vor avea vacanţă.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite