Târgu-Jiu: Gorjenii n-au bani pentru haine de calitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii unei firmei din Bistriţa au venit în Gorj cu articole de îmbrăcăminte din piele dar au plecat dezamăgiţi de vânzări

Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu a gâzduit cinci zile expoziţia cu vânzare de îmbrăcăminte şi încălţăminte din piele. Gorjenii au avut posibilitatea, până aseară, să îşi cumpere îmbrăcăminte sau încălţăminte de calitate la preţuri accesibile. Firma din Bistriţa şi-a expus o gamă variată de produse din industria uşoară la preţuri de producător. Preţul hainelor din piele pentru dame şi bărbaţi varia între 85 şi 500 de lei.

O geantă din piele de damă costă între 50 şi 200 de lei în funcţie de mărime. O pereche de încălţăminte pentru copii şi adulţi costă între 80 şi 100 de lei.  „Avem confecţii textile, haine şi pantofi din piele, lenjerie de pat din bumbac, marochinărie. Pânâ acum vânzările au mers extrem de prost. Am mai fost şi în alţi ani, aici la Târgu-Jiu, dar niciodată vânzările nu au fost aşa de slabe. Ne vom întoarce în Bistriţa complet dezamăgiţi. Majoritatea care vin se uită lung la marfă, dar nu au bani să cumpere“, a spus administratorul firmei, Codrean Moldovan. 

Există şi persoane care, chiar dacă nu au salarii mari pun preţ pe calitate. „Vin mereu la această expoziţie. Anul trecut am cumpărat o haină din piele, care se comportă bine şi acum. Nu am un slariu foarte mare dar mai bine cumpăr un produs de calitate, decât să iau marfă chinezească.


Reprezentanţii firmei de profil spun că Gorjul este o zonă săracă. „Organizăm expoziţii prin toată ţara dar în judeţul Gorj vânzările au mers cel mai prost. Cred că Gorjul este o zonă săracă. Criza ne afectează în mod cert şi pe noi. Puţini oameni ne-au călcat pragul zilele acestea“, a mai declarat Moldovan

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite