Târgu-Jiu: Gala Laureaţilor a Festivalului„Liviu Dafinescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locurile Sălii de Cultură a Sindicatelor  au fost ocupate astăzi de tinerii care au fost premiaţi precum şi de formaţiile coregrafice invitate.

Gala Laureaţilor a început cu acordarea de diplome  reprezentanţilor instituţiilor de cultură din judeţul Gorj, care s-au implicat în organizarea acestui eveniment. A urmat apoi evoluţia formaţiilor coregrafice invitate din Dolj, Olt şi Hunedoara.


Zece dintre formaţiile participante la festival au fost premiate


Dintre cele 28 de formaţii coregrafice de dansuri populare prezente la Festivalul Dansului şi Portului Popular pentru Tineret„Liviu Dafinescu“ediţia a VI a, zece  au fost premiate. Trofeul„Liviu Dafinescu“ a fost oferit Ansamblului„Doina Gorjului Junior“. Locul I a fost câştigat de Ansamblul „Gilortul“ Cărbuneşti, locul II Ansamblul „Maria Lătăreţu“ Târgu-Jiu, locul III a revenit Ansamblului folcloric din Dragoteşti. Alte două premii speciale au ajuns în posesia Ansamblului „Ciobănaşul“ din Baia de Fier şi Ansamblului „Brâuleţul“ Băleşti. Au   mai fost acordate de asemenea patru  menţiuni restul formaţiilor au primit doar diplome de participare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite