Târgu-Jiu: Începe Festivalul de Teatru „Zilele Elvira Godeanu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară se dă startul spectacolelor de teatru prilejuite de Festivalul Nţional de Teatru „Zilele Elvira Godeanu“.

Unii dintre cei mai cunoscuţi actori din ţara noastră vor juca pe scena teatrului din Târgu-Jiu cu prilejul Festivalului Naţional de Teatru „Zilele Elvira Godeanu“.
Seria de spectacole începe astăzi, 7 mai şi vor ţine până pe 15 mai. Biletele pentru spectacolele la care participă actorii din Bucureşti au fost deja epuizate iar la piesele jucate de gorjeni mai sunt doar câteva. Vor fi prezenţi la Târgu-Jiu, Marcel Iureş, Florin Piersic, Emilia Popescu, Horaţiu Mălăele, George Ivaşcu, Virgil Ogăşanu, Anda Caropol, Ruxanda Sireteanu şi mulţi alţii. Spectacolul este deschis de actorii de la „Elvira Godeanu“, la ora  19:00 cu piesa „Leonce şi Lena", de G. Buchner.


A noua ediţie a festivalului


Pe 8 mai, tot la ora 19:00 se va juca piesa „Balera“ de Achille Roselletti iar sâmbătă, 9 mai, va urca pe scenă actorul Horaţiu Mălăele alături de actorul George Ivaşcu, în piesa „Podu". Duminică, 10 mai, va avea loc Gala Premiilor „Elvira Godeanu“, la ora 19:00.
Celebrii actori Florin Piersic şi Emilia Popescu vor juca joi, 14 mai, în piesa „Străini în noapte". „Ultima bandă a lui Krapp", în care va juca actorul Marcel Iureş este cea care va încheia festivalul. .
Festivalul „Zilele Elvira Godeanu" este la cea de-a noua ediţie. Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“, a precizat că cea de-a noua ediţie a festivalului va fi un adevărat regal actoricesc. „Înainte de toate mă bucur că am putu ţine acest festival. A fost un efort din partea Consiliului Local şi îi mulţumim. Suntem pregătiţi şi ne aşteptăm oaspeţii, nume mari din teatrul românesc“, a spus Negrescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite