Târgu-Jiu: Fast Food-ul, soluţie pentru cei mai mulţi gorjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul încărcat sau comoditatea îi determină pe gorjeni să consume produse de la fast-food. În Târgu Jiu nu sunt puţini aceia care  consumă produse semi preparate. Sunt zile când propietarii fast food-urilor au şi câte 100 de clienţi.

Fast-food-ul a devenit o soluţie pentru tot mai mulţi târgujieni. Fie din cauză că programul de la serviciu sau de la şcoală este unul destul de încărcat, fie din prea multă comoditate; tot mai mulţi consumă zilnic astfel de produse. „Când nu este post şi este o zi frumoasă  afară, mulţi preferă să mănânce în oraş, aşa că apelează; şi la produsele noastre; Sunt zile când avem şi câte o 100 de clienţi pe zi “, a declarat Mariana Panait, administratorul unui fast- food. Medicii nutriţionişti condamnă categoric consumarea produselor semipreparate care se găsesc; într-un fast- food. Aceştia spun un NU hotărât la astfel de alimente. „Sunt produse semipreparate, care sunt doar încălzite, şi nu sunt tocmai proaspete. Este de recomandat să se consume cât mai multe fructe, legume, zarzavaturi, lapte, carne sau ouă, produsele trebuie să fie cât mai naturale“, a declarat Lucreţia Pârcălaboiu; medic nutriţionist.

Consumul, în mod excesiv, de preparate fast-food poate cauza în timp o serie de disfuncţii biliare, de tranzit, afecţiuni hepatice şi, cel mai des întâlnită problemă, obezitate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite