Târgu-Jiu: Familia Cârţu are interzis în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După victoria Universităţii Craiova în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu,  l-a atacat din nou pe antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu, Sorin Cârţu spunând că nu va mai putea fi niciodată antrenor la Craiova.

Adrian Mititelu a spus că nu va accepta ca vreun membru al familiei Cârţu să se mai apropie de clubul Universitatea Craiova. „În viaţa lui, Sorin Cârţu nu va mai fi vreodată antrenor la Craiova. Nu voi mai primi pe nimeni din familia Cârţu la această echipă. Cârţu este un antrenor mediocru şi să nu uităm că echipele antrenate de el au jucat cel mai prost fotbal” a declarat patronul Universităţii care este convins că echipa va juca în cupele europene.
„A câştigat un titlu cu Universitatea, dar numai el ştie cum l-a câştigat. El şi alţii se vor oftica la vară de faptul că vom juca în Europa League. Ştiţi bine cine l-a pus antrenor şi pe la ce formaţii a fost. Să ştiţi că Sorin Cârţu l-a distrus pe Ion Oblemenco“, a mai declarat Mititelu.

Despre echipa sa, patronul Ştiinţei nu a vorbit prea mult, dar a anunţat noul obiectiv. „A fost o victorie meritată în faţa unei echipe care joacă fotbal. Acest succes  ne apropie de locul patru şi suntem aproape să ne îndeplinim obiectivul“, a încheiat Adrian Mititelu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite