Târgu-Jiu: Energia a salvat sezonul cu două etape înainte de final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa lui Vasile Stângă a reuşit un final de sezon extraordinar după ce a învins la Târgu Jiu şi pe HCM Constanţa. Energia Pandurii a trecut acasă şi de UCM Reşiţa şi mai are de jucat un meci în deplasare la Piteşti şi acasă cu Minaur.

Gorjenii speră acum la locul şapte care să le permită să evite HCM-ul în Cupa României. Dar chiar dacă nu vor reuşi să se claseze pe un loc mai bun, Stângă se poate lăuda cu salvarea unui sezon care părea compromis după tur când Energia era pe un loc retrogradabil. „Am salvat sezonul acesta care începuse prost şi am îndeplinit obiectivul. Sper să urcăm pe locul şapte şi să facem o surpriză la Cupa României” a declarat Vasile Stângă care a reuşit să dea peste cap toate previziunile în ceea ce priveşte parcursul Energiei.

Handbaliştii sunt în vârf de formă

Antrenorul echipei gorjene este convins că Energie va face o figură frumoasă în etapele care vor urma şi în cupă Stângă apreciind după ultimele evoluţii că handbaliştii săi sunt în formă maximă: „Băieţii sunt în formă maximă i-am simţit că sunt în vârful de formă din punct de vedere fizic. La un moment dat Mircea a făcut o glumă cu Giotoiu, că în tur gâfâia după zece minute, iar acum pe final ar fi vrut să intre pe teren. Se vede ce dorinţă şi ce pregătire are şi pentru asta mă bucur. La fel e şi Florea şi ceilalţi băieţi.” Stângă a precizat că forma bună se datorează pregătirii pe care jucătorii au tratat-o serios, în perioada de o lună de pauză fiind combinate antrenamentele de pregătire fizică cu cele specifice din sală.
Chiar dacă are locul opt asigurat Stângă tot mai face calcule şi vrea la final de sezon un loc şapte: „Locul opt îl avem sigur, acum luptăm pentru locul şapte şi trebuie să-i avem pe Odorhei sub noi pentru a-l ocupa.”
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite