Târgu-Jiu: Energia păstrează şanse în play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii gorjeni au învins aseară pe Elba Timişoara şi au şanse egale cu bănăţenii de a merge mai departe în campionat.

Gorjenii de la Energia Rovinari au înregistrat aseară prima victorie din play-off impunându-se cu scorul de 86-79 în faţa timişorenilor de la Elba. Sala Sporturilor a fost din nou arhiplină, suporterii fiind convinşi că Energia poate egala situaţia la general în tripla cu formaţia pregătită de Dragan Petricevic.
Partida a fost dominată de formaţia gorjeană care s-a impus la şapte puncte diferenţă, principalii marcatori fiind Trim Kibwe(24 p), Paul Hafford(24 p), Bogdan Popescu(16 p), Porter Troupe(15 p) şi Josh Jackson(7 p).
Antrenorul Theo Evans a fost mulţumit după meci mai ales de faptul că echipa sa a reuşit să-şi aducă la sală proprii suporteri, meciul fiind la concurenţă cu unul de fotbal al celor de la Pandurii: „În primul rând mă bucur că fanii au venit din nou în număr mare să ne încurajeze, în ciuda temerilor noastre că o să prefere jocul de fotbal.” Problemele de lot i-au dat bătăi de cap tehnicianului, absenţa lui Darby fiind cea mai importantă: „Încă dinaintea meciului ştiam că o să avem un mare avantaj în căciulă, acolo unde Trim şi Popescu sunt mai buni decât adversarii lor, ceea ce s-a şi dovedit, ei reuşind să puncteze decisiv. Pentru noi a fost o victorie uriaşă, în condiţiile în care Jackson a fost bolnav, Darby indisponibil, iar Troupe uşor accidentat. Însă, ne-am concentrate foarte bine, am reuşit o apărare foarte bună, iar cei care au greşit mai puţin au şi câştigat.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite