Târgu-Jiu: Energia a învins viitoarea campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii de la Energia Pandurii au învins în această seară liderul Ligii Naţionale şi păstrează şanse de a ocupa locul şapte la finalul sezonului. Energia s-a impus cu scorul de 34-30 în meciul cu HCM Constanţa, după ce oaspeţii s-au prezentat la Târgu Jiu cu echipa a doua.

Energia Pandurii – HCM Constanţa 34 – 30 (19-13)
Sala Sporturilor, spectatori 800
Energia: Kosanovic, Rădulescu – Păiuş (3), Truică (2), Apolzan (4), Mazilu, Enache (2), Giotoiu (3), Florea (11), Veljkovic, Coelho (5), Stoijanovic (4).
HCM Constanţa: Pavlovic (1), Schuch (4), Timofte, Nicolae (1), Borodi, Popescu, Sadoveac (6), Popovic (1), Sabău (7), Csepreghi (3), Murtaza (2), Mureşan (5).

Meciul cu viitoarea campioană a fost controlat de la un capăt la altul de Energia care a condus în permanenţă pe tabelă, chiar şi la nouă goluri diferenţă. Constanţa şi-a odihnit la acest meci o mare parte dintre titulari, având nevoie doar de un singur punct luat în ultimele două etape pentru a putea să-şi adjudece titlul din acest sezon.

După un început de meci echilibrat, în minutul 11 fiind doar un gol diferenţă între cele două formaţii, scor 6-5, Energia s-a distanţat treptat pe parcursul primei reprize ajungând la pauză să conducă la şase goluri diferenţă. Echipa gazdă a beneficiat mai ales de paradele lui Kosanovic şi de reuşitele lui Coelho şi Florea care au reuşit împreună să înscrie de zece ori. Constanţa a început mai determinată repriza a doua încercând să reducă din diferenţă, în minutul 37 scorul fiind de 21-17 pentru Energia. Echipa gazdă a marcat apoi gol după gol în minutul 47 diferenţa fiind de nouă goluri, scor 29-20. marinarii au avut o răbufnire de orgoliu pe final de meci dar nu au reuşit decât să reducă din diferenţă până la doar patru goluri, scorul final fiind de 34-30.  Energia a făcut astfel un pas extrem de important către ocuparea locului şapte la finalul sezonului, în timp ce constănţenii aşteaptă meciul de acasă cu Timişoara de miercuri pentru a se încununa campioni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite