Târgu-Jiu: Energia încheie campionatul cu un meci de vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii de la Energia Pandurii susţin azi ultimul meci din actualul sezon în faţa celor de la Minaur Baia Mare. Meciul este considerat unul de vacanţă, pentru că indiferent de rezultat, echipa din Târgu Jiu va încheia sezonul pe locul opt.

Antrenorul Vasile Stângă şi-a văzut năruită ultima dorinţă legată de Energia, aceea de a duce echipa pe locul şapte la finalul stagiunii. Azi e posibil ca tehnicianul să ia loc pentru ultima dată în campionat pe banca echipei din Târgu Jiu, pentru că nu a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu conducerea clubului.  Chiar dacă nu va mai continua cu echipa din Târgu Jiu, Stângă va mai conduce Energia şi în Cupa României.

Repetiţie pentru Cupa României


Azi de la ora 11:00 Energia va juca un meci fără miză, jocul cu Minaur neavând importanţă pentru nici una dintre combatante. Indiferent dacă vor câştiga sau nu acest meci, handbaliştii gorjeni nu mai pot pierde locul opt dar nici nu mai pot ajunge pe locul şapte, în aceste condiţii antrenorul Vasile Stângă cerându-le doar să facă spectacol. Tehnicianul nu a uitat ce s-a întâmplat la Piteşti dar a încercat să pună eşecul ruşinos pe seama relaxării jucătorilor, acum fiind preocupat doar să fie un joc frumos şi să facă o ultimă repetiţie înaintea jocurilor din Cupa României: „Am fost supărat după meciul de la Piteşti, dar mi-a trecut. Mi-am dat seama că a fost o relaxare după euforia cu Constanţa. Acum jucăm cu Minaur într-un meci fără miză. Vreau să-i văd pe băieţi că joacă de plăcere pentru că nu au trac sau emoţii. Trebuie luat meciul ca o repetiţie pentru Cupa României.”

Stângă are trei indisponibili


Vasile Stângă are probleme de lot şi la acest joc având disponibili doar nouă handbalişti din cauza accidentărilor: „Popescu, Mazilu şi Enache sunt accidentaţi. Am rămas în nouă jucători şi asta nu e bine. Dar la lotul pe care l-am avut la dispoziţie, cred că aceşti băieţi şi-au făcut datoria.” Confrutându-se acum cu această problemă, Stângă a tras acum şi un  semnal de alarmă în ceea ce priveşte viitorul, apreciind că Energia mai are nevoie de cinci-şase jucători cel puţin de aceeaşi valoare cu cei care sunt acum în lot.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite