Târgu-Jiu: Elevi şi profeori de la „Virgil Madgearu“, schimb de experienţă cu un liceu din Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de persoane, elevi şi cadre didactice din cadrul Colegiului Comercial „Virgil Madgearu“ au plecat în această dimineaţă spre Serbia.

Colegiul „Virgil Madgearu“ are parteneriate cu două licee din Niş. Astăzi sunt aşteptaţi de elevii şi profesorilor unuia dintre aceste licee. „Este vorba despre un liceu de Comerţ din Niş. Este un al doilea liceu din Serbia cu care am încheiat partenriat. Ei au aflat despre proiectul nostru cu un olegiu de acolo şi am încheiat un partenriat şi cu ei, la solicitarea acestora. Au fost pe la noi şi urmează să le întoarcem vizita“, a explicat directorul colegiului, Petre Ciungu.
În Serbia au plecat 24 de cadre didactice şi 18 elevi. Aceştia vor rămâne acolo până duminică. Ca e fiecare dată, profesorii vor fi cazaţi la hotel în timp ce elevii vor rămâne la copii sârbi. Directorul a spus că au fost selectaţi să meargă în Serbia elevi de la clasele IX-XI, cei de clasa a XII-a fiind ocupaţi cu pregătirea pentru examenul de bacalaureat. Vor participa la activităţile pe care gazdele le-au pregătit. „Vom rămâne până duminică. Vor avea loc întâlniri cu elevi, prezentarea liceului şi nişte activităţi sportive“, a precizat Ciungu.
Pe data de 22 mai, Colegiul „Virgil Madgearu“ va fi prezent din nou la Niş, de această dată prin altă echipă când vor merge la celălalt liceu partener.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite