Târgu-Jiu: Condescu a primit NUP în dosarul DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Implicat  în dosarul preşedinţilor de cluburi din Liga I, acuzaţi de  promiterea sau oferirea de folose necuvenite, Marin Condescu a primit decizia DNA finalizată cu NUP. 

Monitorizat de DNA – Secţia de Combatere a Corupţiei, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, nu a fost pus sub acuzare în cazul faptelor de corupţie sesizate în urmă cu doi ani de Constantin Iacov. Ancheta a început la sesizarea din oficiu a secţiei de combatere a corupţiei, pe parcurs fiind făcută o sesizare de către fostul finanţator al clubului FC Naţional.

Condescu a dezvăluit azi faptul că telefonul i-a fost ascultat timp de doi ani, aflând acest lucru din documentul remis pe adresa clubului Pandurii de procurorul şef Mariana Alexandru, care a examinat dosarul nr. 142 / P / 2008 privind mai mulţi oameni de fotbal cercetaţi sub aspectul săvârşirii unor fapte de corupţie. Întrucât din ascultarea convorbirilor şi din studierea documentele premergătoare a rezultat că faptele precizate nu există s-a dispus neînceperea urmăririi penale în acest dosar împotriva majorităţii celor numiţi, singurul găsit deocamdată vinovat fiind preşedintele clubului FC Argeş, Cornel Penescu.
„În dosar s-a dispus neînceperea urmăririi penale faţă de Gheorghe Copos, Constantin Zotta, Nicolae Badea, Cristian Borcea, Vasile Turcu, Jean Pădureanu, Ioan Horoba, Romulus Chihaia, Ciprian Damian, Octavian Apetrei, Ilie Bălănescu, Marin Condescu, Dumitru Bucşaru, Iuliu Mureşan, Arpad Paszkany, Gheorghe Bosânceanu, Florentin Chiforeanu, Marian Iancu, Emil Roşisanu, Marius Stan, Marcel Popa, Sorin Boca, Vasile Simionaş, Ilie Penescu, GheorghiţăPieca, Cristian Mincă, Gheorghe Ştefan, Viorel Mestecăneanu, Nicolae Bara, Ion Sandu, Adrian Mititelu şi Ion Geolgău pentru infracţiunile prevăzute la art. 254 şi 257 Cod Penal, întrucât din actele premergătoare efectuate a rezultat că faptele nu există” după cum se arată în documentul transmis pe adresa clubului Pandurii de către Secţia de Combatere a Corupţie din cadrul DNA.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite