Târgu-Jiu: Condescu acuză CAF că e influenţată de Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele clubului Pandurii acuză comisia ce l-a declarat liber de contract pe Ilie Iordache că are promisă o parte din banii pe care ar urma să-i încaseze clubul bucureştean.

Membrii Curţii de Arbitraj pentru fotbal sunt acuzaţi că ar fi deliberat greşit în cazul Ilie Iordache cu bună ştiinţă pentru că ar fi fost influenţaţi de conducerea clubului Dinamo. Marin Condescu nu este de acord cu faptul că această comisie l-a declarat pe Ilie Iordache liber de contract, afirmând din nou că jucătorul nu avea bani de primit de la Pandurii, având toate plăţile efectuate la zi.

Preşedintele Condescu crede că membrii comisiei au luat decizia cu gândul că vor avea și ei partea lor din milionul de euro pe care Pandurii l-ar da dinamoviștilor, acesta fiind și motivul pentru care cazul se judecă acum în civil și penal. Oficialul a înceract să explice care ar fi urmările dacă Pandurii ar câştiga procesul cu Ilie Iordache: „În primul rând nu se mai îndreaptă Dinamo împotriva noastră, pentru că ei ne cer un milion de euro acum pe Iordache. Şi în al doilea rând se va face dreptate.” Condescu crede că în jurul acestor bani pe care Dinamo i-ar primi de la Pandurii s-a dus bătălia pentru declararea lui Iordache liber de contract: „Marea bătălie pentru asta s-a dat, aici au încercat ei să ne atace. Cred că membrilor comisiei li s-au promis o parte din banii aceştia, o anumită sumă! Fiindcă numai orb să fii să nu vezi ce vor cei de la comisie. Altfel nu poţi înţelege de ce au judecat atât de strâmb, nu poți să judeci un asemenea caz şi să nu întrebi cât sunt primele. Puteau măcar informativ să ceară clubului să comunice cât sunt primele de joc şi pentru ce meciuri se acordă. Niciodată și niciciunde nu s-au dat prime de 3807 euro cum au scris ei acolo. Nu pot să.mi explic cum au putut crede aşa ceva.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite