Târgu-Jiu: Chibulcutean ar fi vrut să înscrie în poarta Gloriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu cinci ex-bistriţeni în lot şi patru pe teren, Pandurii n-au reuşit nici de această dată să se întoarcă cu puncte de la Bistriţa.

Chibulcutean, Tilincă, Păcurar şi Vasilache au jucat anterior contractului cu Pandurii la Gloria Bistriţa, ieri fiind toţi titulari, pe banca de rezerve luând loc şi al cincilea jucător care a trecut prin curtea Gloriei, Lucian Pârvu.

Patru foşti  bistriţeni au jucat la Pandurii


La meciul de la Bistriţa cu Gloria, pierdut de Pandurii, scor 1-0 pentru gazde, la echipa din Târgu-Jiu au evoluat patru jucători care au trecut în cariera lor şi pe la echipa bistriţeană. Chibulcutean, Păcurar, Tilincă şi Vasilache au jucat titulari la acest joc în timp ce Pârvu s-a aflat pe banca echipei gorjene. Alţi doi foşti jucători ai Gloriei, Rus şi Mândrean, au evoluat în ultimi doi ani la Pandurii dar şi-au reziliat contractele cu echipa gorjeană în iarnă.

Chibulcutean a jucat toate minutele din retur 

Fost jucător al Bistriţei, fundaşul integralist în retur al pandurilor, Alin Chibulcutean, şi-ar fi dorit să câştige acest meci pentru a răzbuna anii trecuţi în care Pandurii n-au reuşit nici o victorie la Bistriţa. „Aş fi vrut chiar să înscriu chiar dacă eu sunt fundaş. M-aş fi dus direct la domnul Sabău dacă reuşeam să dau gol” a declarat după meci Chibulcutean care este chiar bistriţean de origine şi locuieşte chiar la Bistriţa pe perioada vacanţei. Acum el locuieşte cu soţia şi fiica sa la Târgu-Jiu, după meci revenind împreună cu echipa. Chibulcutean este singurul jucător de la Pandurii care a jucat toate minutele în retur şi a fost prezent şi în tur la toate jocurile pe teren.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite