Târgu-Jiu: Cârţu va sta azi pe bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Cârţu va sta azi pe bancă
Târgu-Jiu: Cârţu va sta azi pe bancă

Suspendat iniţial pentru şase etape de către Comisia de Disciplină, Cârţu a rămas ieri cu doar două etape de suspendare după ce s-a schimbat încadrarea iniţială. Acesta revine pe banca echipei pandurii după două etape de absenţă.

Antrenorul gorjenilor era foarte dezamăgit înaintea acestei partide, consttând că nu poate ajuta echipa din tribună: „Eu nu pot să-i ajut prea mult din tribună şi contează la meciuri pentru că nu mai pot fi lângă ei acolo. Se zicea că nu contează dar cred că contează să fiu acolo pe bancă.”

Azi însă Cârţu va sta din nou pe banca echipei sale după două etape de suspendare. „Era normal să anuleze amenda pentru că am avut un eveniment major în familie pe care l-am organizat cu foarte multe luni înainte când nu se ştia data consfătuirii, Eu m-am învoit dar el a spus că a omis să trimită memoriul până acum” a explicat ieri tehnicianul bucurându-se că revine pe banca echipei şi poate fi de folos jucătorilor săi: „Suspendarea era foarte mare faţă de ce s-a întâmplat, era ceva exagerat. La ce discuţii au fost între mine şi arbitru asistent, în cel mai rău caz se dădea avertisment. Pentru că nici măcar proteste nu au fost, a fost o discuţie din aceasta mai ironică şi acidă din partea mea , ironică să zicem dar asta nu implica nici o jignire la adresa arbitrului.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite