Târgu-Jiu: Cârţu: „Niciodată nu voi antrena Universitatea cu Mititelu acolo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cârţu a fost deranjat de unele declaraţii ale lui Adrian Mititelu, acuzându-l pe acesta de prostie şi prea mult tupeu. „Are capul cât damigeana şi mintea cât dopul la fotbal” i-a transmis antrenorul pandurilor care crede că Mititelu nu poate să-şi dea cu părerea despre calităţile sale ca antrenor.

Liniştea care a precedat meciul dintre Pandurii şi Universitatea este acum compensată de declaraţiile belicoase transmise ieri de la distanţă de către finanţatorul Craiovei şi antrenorul pandurilor.

„A uitat când îmi trimitea peţitori şi l-am refuzat?”


Adrian Mititelu l-a acuzat de antijoc pe Cârţu pentru jocul cu Ştiinţa precizând că nu va mai antrena niciodată pe Craiova, Sorin Cârţu replicând ironic la această declaraţie: „Sunt distrus, nu pot să dorm la noapte că nu mai antrenez Craiova! Nu m-a interesat să antrenez Universitatea pe timpul lui. A uitat când îmi trimitea peţitori şi l-am refuzat? Ştie punctul meu, niciodată nu voi antrena Universitatea cu Mititelu acolo. Nu m-a interesat, nu mă interesează şi nu mă va interesa atâta timp cât e el acolo. Nu are acces la mine, cum să-mi dea mie interzis el la Craiova? E ca şi cum ai spune că ai pierdut potul la 6 din 49 dar dacă nu ai jucat ce să pierzi?”

„Eu n-am ce discuta de fotbal cu Mititelu”


Cârţu crede că patronul Universităţii nu are dreptul să vorbească despre pregătirea sa ca antrenor şi nici să-i analizeze munca, apreciind că aceste reacţii au apărut pentru că Mititelu a fost băgat prea mult înb seamă: „Păi a ajuns Mititelu să vorbească de mine? Ce să vorbească? Tot ce a făcut a făcut prin evaziuni, prin eludări de lege. E un fost manipulator, are bătături la mână de câte navete de bere a cărat şi a urcat şi coborât din maşină. El vorbeşte despre fotbal? El trage concluzii şi evaluează calitatea mea de antrenor? Întrece orice limită.  Este culmea tupeului. L-am înţeles, îi înţeleg supărarea, dar când dai în prostie du-te şi stai în altă parte. L-am băgat prea mult în seamă. Eu n-am ce discuta de fotbal cu Mititelu. Are capul cât damigeana şi mintea cât dopul la fotbal.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite