Târgu-Jiu: Cârţu se teme de Poli Iaşi şi de Bergodi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cârţu se teme de meciul cu Poli Iaşi şi apreciază calităţile de bun antrenor ale lui Cristiano Bergodi, considerând jocul de sâmbătă foarte dificil pentru echipa sa.

Pandurii au revenit ieri de la Vaslui după ce au rămas peste noapte în Bucureşti, iar aseară au susţinut un prim antrenament la Târgu Jiu cu restul jucătorilor, lotul convocat pentru meciul cu Poli Iaşi rămânând în cantonament la Hotel Sport. Cârţu va folosi la acest joc toţi jucătorii disponibili, mizând mai ales pe cei care i-a menajat pentru jocul de la Vaslui.

Iaşul are o organizare bună

Tehnicianul pandurilor a studiat adversarul din etapa viitoare şi crede că Poli Iaşi este o echipă care a avut evoluţii bune, Cârţu apreciind şi calităţile de bun antrenor ale lui Bergodi: „Iaşul a avut şi în ultimul meci o prestaţie bună, mai ales în repriza a doua, cu multe reuşite, la meciul cu FC Argeş. Şi în general, în acest retur de campionat, Poli Iaşi a avut evoluţii bune. Au un antrenor bun, care ştie foarte bine să organizeze jocul şi din punctul ăsta de vedere sunt sigur că ne aşteaptă un meci mult mai greu decât toate ultimele care au fost până acum. Poli Iaşi, dintre toate echipele care au fost până acum pe aici, au o organizare mult mai bună.”

În ceea ce priveşte presiunea jocului, Cârţu a explicat că aceasta e mai mare la jucătorii săi: „Nu ştiu dacă presiunea ar fi mai mare la ei pentru că în fond este un joc în care sunt puse în joc nişte puncte de care avem nevoie şi noi şi ei. Va fi un meci de casă. Avem şi noi pe umeri acea presiune care vine de la alţii sau de la cei care activează în cadrul echipei.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite