Târgu-Jiu: Cârţu: „Mititelu să şteargă titlul din palmares şi să nu se mai laude cu el!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cârţu a declarat azi că a adus Universitatea Craiova la un standard care nu a mai fost egalat după plecarea sa. Aflând de declaraţiile patronului Adrian Mititelu referitoare la titlul câştigat cu Craiova, Cârţu a cerut celor de la Universitatea să şteargă acest titlu din palmares şi să nu se mai laude cu el.

Antrenorul celor de la Pandurii crede că Mititelu a fost copleşit de personalitatea sa şi de faptul că nu îi acordă prea mare atenţie. „Mititelu a fost întotdeauna copleșit de personalitatea mea, de faptul că eu nu sunt un „yesmen”, așa cum sunt mulți lângă el, și nu am avut niciodată nevoie de el. Pe el îl doare treaba asta” a precizat azi Sorin Cârţu care a adăugat că a creat la Craiova un standard de care cu greu se mai poate trece după ce a câştigat ultimul titlu: „Le-am creat un standard, le-am creat o treaptă pe care ei nu pot să o treacă. Atunci când or trece, atunci pot să vorbească și ei cu mine. Chiar dacă acea performanță a fost făcută acum 10, 15 sau 20 de ani, nu contează. Să treacă și ei treapta aia și când ei o trec pe aia, mai fac eu una. Le promit că mai urc eu una, ca să aibă mereu ceva în față.”

Acuzaţiilor lui Adrian Mititelu referitoare la faptul că titlul a fost câştigat în condiţii dubioase, Sorin Cârţu le-a răspuns celor de la Craiova să îl scoată din palmares şi să nu se mai laude cu el: „Ei încearcă să nege evidenţa. Să cumpere și Mititelu un titlu. Să dea Domnul să ajungă și el într-o situație de acest gen, să cumpere titlul. El de ce nu-l cumpără dacă e șmecher? Să-l șteargă din palmares şi să nu se mai laude cu el! De ce se laudă cu titlul acela atât dacă n-a fost corect obţinut?”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite