Târgu-Jiu: Cârţu: „Gloria a câştigat meritat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul pandurilor nu a vrut să dea vina pe absenţele din lot pentru eşecul de la Bistriţa, explicând că jucătorii pe care mizase mai puţin până acum l-au dezamăgit la acest meci.

Sorin Cârţu crede că Pandurii a pierdut la Bistriţa pentru că din echipa sa au lipsit piese importante.  Meciul cu Gloria a fost pentru tehnicianul gorjenilor  unul foarte aprig disputat, acesta apreciind că gazdele s-au impus totuşi meritat: "A fost un meci foarte aprig disputat de două echipe care îşi doreau punctele şi până la urmă Gloria a reuşit să câştige pentru că a avut o mai mare dorinţă de a se impune. Gloria a câştigat meritat pentru că în timpul meciului au dat dovadă de o mai mare dăruire şi au arătat parcă mai multă dorinţă decât noi.”

Cârţu se aştepta la mai mult de la mijlocaşi


Din cauza numeroaselor absenţe din lot, Cârţu a folosit la Bistriţa, ca titulari, şi o serie de jucători care au stat mult timp pe bancă în ultima perioadă. Din păcate tehnicianul a fost dezamăgit de prestaţia unora dintre ei dar spune că absenţele din lot nu trebuie să fie un alibi pentru eşec: „Având în vedere numele unora dintre jucătorii de la Pandurii, mă aşteptam la mai mult de la ei. N-aş vrea să caut alibiuri, dar am avut şi noi probleme de efectiv la acest meci. Din lotul nostru de jucători, datorită unor suspendări şi accidentări, au lipsit jucători de bază. Am fost mai puţini numeric dar, în schimb, având în vedere numele din lot, am avut, cel puţin la mijlocul terenului, o echipă destul de competitivă de la care mă aşteptam la altceva. Mă aşteptam să fi condus noi meciul, dar, din păcate, nu am reuşit.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite