Târgu-Jiu: Cardoso e suspectat de ruptură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii indisponibili la Pandurii pentru meciul cu Poli Iaşi sunt în continuare Stancu şi Hidişan, pe listă adăugându-se acum şi numele lui Cardoso care e suspectat de o ruptură musculară. Lista indisponibililor îi include şi pe Raskovic şi Rusu care au fost însă incluşi în lot pentru jocul de mâine.

Pandurii nu au jucători suspendaţi la meciul cu Poli Iaşi dar mai au încă jucători cu probleme medicale. Stancu, Hidişan şi Cardoso sunt acum la infirmerie, primii doi fiind acum în refacere după accidentări mai vechi. Cardoso acuză o întindere musculară fiind suspectat de ruptură musculară.

Cardoso merge azi la ecograf


Accidentările nu au ocolit Pandurii, după Vancea, Hidişanşi Stancu accidentându-se la meciul de la Vaslui şi Cardoso. Ieri acesta era foarte supărat că va rata meciul cu Poli Iaşi din cauza unei întinderi musculare, el fiind suspectat chiar de ruptură. Supărat că nu face parte din lot pentru scest joc, Cardoso a precizat că azi va mrge la ecograf pentru a vedea dacă nu este mai grav, jucătorul explicând că nu a suferit niciodată o ruptură. „Sunt supărat că n-am avut nici o ruptură până acum şi nu-mi place să stau prea mult pe tuşă. Sper să nu fie atât de grav cum crede doctorul, poate e doar o întindere” a explicat azi jucătorul care nu se află în cantonament cu echipa dar nu ştie dacă va putea evolua.

Stancu şi Hidişan mai stau o săptămână


Ionuţ Stancu a fost accidentat înaintea jocului cu FC Vaslui, el acuzând dureri în urma unei întinderi inghinale. Mijlocaşul a rămas să se pregătească cu jucătorii menajaţi la fel ca şi Florin Hidişan care a revenit după o ruptură musculară. Stacnu a precizat azi că se va antrena în continuare separat de echipă o perioadă până va putea intra în programul normal: „Sper să revin cât mai repede dar acum nu pot încă intra la antrenamente normale. Mă pregătesc încă separat de echipă dar într-o săptămână sper să revin pe teren.” Aceeaşi problemă o are şi Hidişan care a revenit la pregătire  dar tot separat de restul lotului, efectuând  antrenamente mai uşoare. Probleme medicale mai acuză şi Raskovic care are o întindere inghinală dar şi Rusu care s-a antrenat mai uşor după o contuzie suferită la meciul cu Universitatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite