Târgu-Jiu: Brâncuşi, în proces- Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarele locale scriu astăzi despre soarta unor bătrâni instituţionalizaţi care nu au beneficiat de vizita unui medic de luni de zile, despre scandalul mereu constant în privinţa parcărilor şi despre starea de degradare a unei opere brâncuşiene amplasate în Cimitirul Montparnasse din Paris.

Centrul de îngrijire Novaci, iadul bătrânilor: În Centrul pentru persoane vârstnice Novaci nu a intrat un medic de luni de zile. Asistente medicale cu miopie avansată, dar cu arbore genealogic corect, experimentează, după ureche, tratamente medicale inovatoare. Care sunt problemele bătrânilor aflaţi din Impact în Gorj.

Cârcotă pentru parcări: Un grup de locatari din Târgu-Jiu s-a apucat să împartă locurile de parcare din faţa blocurilor unde locuiesc. Măsura i-a luat prin surprindere pe vecini, mai ales că această procedură trebuie realizată de angajaţii primăriei. Unii locatari afectaţi de această ilegalitate solicită chiar ca vinovaţii să şteargă marcajele făcute recent cu vopsea, deoarece delimitarea parcărilor este ilegală. Totul despre scandalul parcărilor citiţi în Impact în Gorj.

„Sărutul” lui Brâncuşi din Paris, lăsat în paragină:
Celebra lucrare "Sărutul", din Cimitirul Montparnasse, Paris, se află într-o stare deplorabilă. Monumentul necesită urgent lucrări de restaurare, altfel nu va mai putea fi niciodată recuperat. Ce împiedică autorităţile franceze să facă asta? Un proces care se află pe rol de câţiva ani între moştenitorii lucrării şi beneficiarii cesiunii. Mai multe detalii despre acest subiect puteţi găsi în Gorj Domino.

Parcurile de distracţii controlate de OJPC Gorj
: Toate parcurile de distracţii şi serviciile de agrement, mai ales cele ambulante, au fost luate la control de către inspectorii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Gorj. În această perioadă, operatorii economici prestatori de diferite servicii au fost verificaţi, dintre aceştia nu mai puţin de cinci fiind şi sancţionaţi. Detalii îm Gorjeanul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite