Târgu-Jiu: Bani pentru Sărbătoarea Narciselor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile se pregătesc de Sărbătoarea Narciselor. Consiliul Local din Tărgu-Jiu a alocat suma de 3500 de lei pentru organizarea manifestării intitulată „Sărbătoarea Narciselor“.

Evenimentul va avea loc pe 10 mai în poiana narciselor de la Preajba, localitate arondată municipiului Târgu-Jiu.  Banii alocaţi vor fi cheltuiţi pentru organizarea mai multor concursuri sportive  de fotbal, ciclism, auto buggy şi motociclete.  La eveniment vor participa şi comercianţi cu mici şi bere. Anul trecut consilierii locali au aprobat aceeaşi sumă pentru organizarea evenimentului. 
 

„Nu am depăşit de suma alocată anul trecut deoarece vrem  să cheltuim mai puţini bani ca să economisim pentru zilele oraşului ce vor avea loc între 18 şi 24 mai. Noutatea este că anul acesta vor avea loc o serie de demonstraţii  de parapante cu motor , motodeltaplane şi motocross“, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu, Ramona Evulescu.

De asemenea, va fi organizat şi un concurs cu premii de degustare a vinurilor locale şi tot în aceeaşi zi va fi inaugurat Clubul Vărstei a III-a din Preajba. La final Ansamblul Artistic „Maria Lătăreţu“ şi Şcoala Populară de Artă vor susţine un spectacol de muzică populară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite