Târgu-Jiu: Artiştii Doinei Gorjului au cântat în memoria lui Liviu Dafinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu s-a umplut la capacitate maximă de spectatorii veniţi la spectacolul de muzică populară susţinut de Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului“. 

Ediţia a VI-a a festivalului „Liviu Dafinescu“ a debutat, aseară, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu  cu un spectacol folcloric „În memoriam Liviu Dafinescu“.  Spectacolul a fost susţinut de artiştii Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului“ în parteneriat cu Televiziunea Română.

Tineri din Gorj dar şi din alte judeţe au urcat pe scena Casei de Cultură şi au prezentat portul şi dansul din zonele pe care le reprezintă. La festival au participat cântăreţi ai ansamblului printre care Ileana Lăceanu, Vasile, Nuţi  şi Mirela Tapotă precum şi cunoscuţi interpreţi de muzică populară Petrică Mâţu Stoian, Nineta Popa şi Mariana Ionescu Căpitănescu. Artiştii Doinei Gorjului au impresionat până la lacrimi pe unii spectatori.
 
Oamenii au fost plăcut suprinşi de spectacol.„Eu am venit în această seară special pentru Marioara Murărescu. O îndrăgesc tare mult“, a precizat Gheorghe Cruceru, de 73 de ani din Târgu-Jiu . „Particip la toate spectacolele organizate în fiecarean în memoria lui Liviu Dafinescu. Ador muzica populară“, a spus Eugenia Gomej din Târgu-Jiu.

 Aflaţi în Adevărul de Seară care au fost cele mai impresionante momente din timpul spectacolului

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite