Târgu-Jiu: Arrieta e la final de contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Arrieta e la final de contract
Târgu-Jiu: Arrieta e la final de contract

Pandurii are o serie de jucători la final de contract, preşedintele Marin Condescu explicând că nu toţi aceştia vor prelungi contractele, antrenorul Sorin Cârţu fiind cel care va decide la cine se va renunţa.

Printre cei care se află la final de contract cu Pandurii se numără şi spaniolul Ibon Perez Arrieta, care este la final de contract dar cel care va decide dacă acesta va fi prelungit este Sorin Cârţu. „Arrieta e la final de contract dar nu cred că va pleca. La Arrieta am drept de prelungire al contractului pe încă un an şi putem să renegociem cu el o prelungire în cazul în care antrenorul va dori ca să-l păstrăm. Dar aici nu eu decid, Sorin e cel care hotărăşte.”

Se va renunţa şi la alţi jucători

Pe lângă Arrieta mai sunt şi alţi jucători la final de contract, dar Cârţu încă nu s-a decis pe cine va păstra şi la cine va renunţa. „Sunt la final de contract cu noi Adi Popescu, Robert Bălăeţ, Liviu Mihai, Ionuţ Dragomir, Mircea Râmniceanu şi Daniel Orac. Doar ei sunt jucători la care le expiră contractele şi e posibil să se renunţe la ei dar şi la alţi jucători care sunt împrumutaţi şi mai au contract cu noi. Îi avem împrumutaţi pe Mugurel Dedu, Nenad Kutlacic, Jaka Stromajer, Daniel Orac, Mădălin Popa, Liviu Mihai, Ionuţ Dragomir şi Adrian Nalaţi” a explicat preşedintele Condescu care a negociat cu unii jucători rezilierea contractelor cu Pandurii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite