Târgu-Jiu: Ameninţaţi cu amenzi dacă nu-şi revin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cârţu a început pregătirea meciului cu Farul chiar de luni, pentru început cu o şedinţă de câteva zeci de minute în care a purtat discuţii cu jucătorii şi i-a avertizat că vor fi amendaţi în cazul unui nou pas greşit.

Tehnicianul pandurilor şi-a anunţat jucătorii că meciul cu Farul va fi mult mai greu decât cel cu Iaşul. Cârţu consideră că echipa constănţeană se bate încă pentru salvare deşi are şanse să fie a patra echipă retrogradată.

Cârţu nu mai acceptă atitudinea superficială


Înaintea antrenamentului programat aseară pe terenul III Cârţu a convocat jucătorii  pe banca de rezerve şi a discutat cu aceştia preţ de mai bine de jumătate de oră despre partida din etapa viitoare. „Le-am spus la şedinţă că au obligaţia să trateze foarte serios meciul cu Farul şi nu le mai accept nimic acum. Nu accept nici un fel de atitudine superficială, pentru că vor fi amendaţi dacă vor face vreo greşeală cu Farul şi pentru partida cu Iaşiul” a explicat tehnicianul amintindu-le jucătorilor şi de semieşecul din jocul cu Poli Iaşi care nu a fost taxat de conducere. Cârţu le-a cerut jucătorilor mai multă prospeţime la următorul meci, începând pregătirea acestuia încă de luni pentru a fi sigur că aceştia vor avea o atitudine pozitivă la meci: „Am discutat cu ei la modul cel mai serios şi i-am anunţat chiar de la începutul săptămânii, de luni, să ştie cum îşi drămuiesc programul, în aşa fel încât la ora jocului să aibă prospeţime şi mintea pregătită 100% pentru victoria echipei. Eu i-am pus în gardă de acum asupra a ceea ce îi aşteaptă.”

Calculele lui Cârţu

Lupta în campionat continuă să fie destul de acerbă, mai ales în zona retrogradării unde sunt echipe ce mai speră să se poată salva. Cârţu este de părere că două retrogradate sunt clare şi aşteaptă decizia în privinţa celor de la FC Argeş: „Toată lumea speră acum să se ia o măsură disciplinară cu FC Argeş. Indiferent de rezultatul meciului dintre Bistriţa şi Mediaş, cei de la Farul au speranţa lor. Dacă bat la Târgu Jiu şi fac 28 de puncte vor avea apoi un joc acasă cu Mediaşul, de care pe care, şi pot face 32. Ultima etapă au un joc la Otopeni care sunt retrogradaţi, deci pot face 35 de puncte.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite