Târgu-Jiu: Accesul în stadion se permite de la ora 18:00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii olteni care doresc să urmărească meciul dintre Pandurii şi Universitatea din această seară pot intra în Stadionul Municipal după ora 18:00. Conducerea clubului Pandurii a comunicat că se aşteaptă la peste 8000 de suporteri prezenţi la acest meci la care s-au emis 2000 de bilete.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Gorj a precizat că la acest meci jandarmii vor acţiona şi în cadrul patrulelor auto, pe timpul afluirii şi defluirii suporterilor echipei din Craiova spre stadion, dar şi în punctele vulnerabile situate pe traseele de deplasare ale acestora.

De asemenea, în comunicatul jandarmeriei se specifică faptul că se va urmări respectarea Dispoziţiei Primăriei Municipiului Târgu Jiu, de interzicere a comercializării băuturilor alcoolice în zona de acţiune, dar şi depistarea şi luarea măsurilor legale împotriva celor care revând bilete de acces în stadion la suprapreţ.

Se aşteaptă la peste 8000 de suporteri

Organizatorul competiţiei, clubul Pandurii, a transmis jandarmeriei că
se estimează participarea a aproximativ  8000 de spectatori iar porţile de acces în stadion se vor deschide la orele 18.00. Accesul spectatorilor în incinta stadionului se va efectua pe bază de abonamente şi bilete de intrare astfel: pe la  porţile de acces nr. 1 şi 2, de la Primărie şi Sala Sporturilor, vor avea acces spectatorii locali şi jurnaliştii acreditaţi iar pe la poarta de acces nr. 3 de la Poliţie vor avea acces numai suporterii echipei oaspete, precum şi oficialii.
Clubul Pandurii a emis un număr de 2000 de bilete, dintre care 600 au fost repartizate  suporterilor echipei oaspete, iar 1400 de bilete s-au vândut la casele de bilete dispuse la poarta principala de acces în stadion.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite